Pretraži

„SVAKO IMA SVOJ ADUT“: Nataša Bekvalac pred početak IDJShow-a otkrila kako pristupa novoj ulozi i koji „začin“ mora da ima svako da bi uspeo

News
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

U prvoj sezoni popularni izvođač Relja Popović i producent Darko Dimitrov bili su coach-evi mladim nadama, a ovom uhodanom dvojcu ove sezone priključiće se jedna od najvećih pop zvezdi na našim prostorima – Nataša Bekvalac.



Kakva su Natašina očekivanja od nove uloge u kojoj će se naći, kao i na koji način će se pokušati svojim kandidatima da prenese dugogodišnje znanje i iskustvo iz muzičke industrije, pevačice je otkrila za portal Nove.

  • Nemam preterana očekivanja, jer kada ih imaš. može doći do manje prijatne situacije. Zato sam došla sveža, sa dobrom energijom, jer muslim da kada ste dvadeset pet godina u muzici, uspešno, čini mi se da nešto znam i da sve svoje iskustvo i ljubav koju imam prenesem na svoje kandidate i da im prenesem svoje znanje i da im pomognem tačno tu gde muslim da je pomoć potrebna. Jedva čema da dođem do ove faze, a to je najlepša faza – kreativni rad, gde ćemo se upoznati bolje i rasti zajedno – rekla je Nataša.

Ona se osvrnula i na to šta po njenom mišljenju svaki kandidat koji ima ambicije da postane zvezda mora da ima. Pored talenta, Nataša je izdvojila jedan poseban začin koji mora da se stvori između publike i izvođača.

– Ne bih tako formulisala, da scenski nastup nadomešćuje talenat, ali da biste bili muzička zvezda, svako ima svoj adut – nekome je to scena, nekome vokal, ali svako mora da ima harizmu. Za mene je to začin za koji muslim da ne možete da se bavite ovim poslom, ako ga nemate, magija se dešava tada između vas i publike, a to je ono što je najvažnije.

Nataša se sa Reljom i Darkom poznaje dugi niz godina i iako sjajno funkcionišu, pevačica je rešena da jednog od svojih kandidata dovede do pobede.

– Mislim da funkcionišemo kao da funkcionišemo već dugo, osećamo se dobro, radimo kao tim, do momenta dok ne budemo krenuli da se takmičimo jedno protiv drugih, onda ću se truditi da moji kandidati dođu do kraja – rekla je ona.

Nova sezona vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow biće emitovana na TV Nova, a prva epizoda biće prikazana u nedelju u 22:30h

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News