Pretraži

SUSRET GODINE: Dženifer Aniston i Anđelina Džoli se napokon susreću na sudu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ extratv/ jimmy kimmel live

Prošlo je šesnaest godina kako je proslavljena glumica iz ,,Prijatelja" Dženifer Aniston završila snimanje pomenute serije sa ciljem da se posveti svom braku i mužu Bredu Pitu. Međutim, planovi im očigledno nisu išli u istom smeru, s obzirom na to da se njen tadašnji suprug zaljubio u koleginicu Anđelinu Džoli na snimanju filma ,,Gospodin i gospođa Smit", pa joj u januaru 2005. godine rekao zbogom zbog nove ljubavi. 

Iako je, još uvek omiljeni par Holivuda, završio neslavno svoj brak, njih dvoje su danas veoma dobri prijatelji, a jedno vreme se čak i spekulisalo da je nakon Bredovog i Anđelininog razlaza odnos prevazišao prijateljski. 

U prilog tome koliko jaku vezu ima ovaj par govori i činjenica da će Dženifer Aniston stati na Bredovu stranu tokom suđenja protiv Anđeline, a Dženifer se temeljno spreema za ovaj susret, prema stranim medijima. 

Po navodima inostranih medija, Džen je napokon dočekala da se suoči licem u lice sa ženom koja joj je otela muža i oduži joj se za svu bol koju joj je Džolijeva nanela. 

– Bred je učinio sve što je mogao, i išlo mu je dobro sve dok Anđelina nije počela da igra prljavo, a sada mu očajnički treba pomoć – izjavio je izvor koji je blizak Dženifer. Upravo iz tog razloga bivša supruga je odlučila da uskoči u pomoć, jer ako Bred izgubi starateljstvo nad decom, Anđelina će ih odvesti u London, daleko od Pita. 

S obzirom na to da se bliži dan parnice, Dženifer je veoma uzbuđena  a mediji su otkrili kako je pripremila veliki broj argumenata kojima će ‘stati na kraj‘ Anđelini. Podsetimo, sudska rasprava između Branđeline traje još od 2014. godine kada je ona predala papire za razvod. Nakon šest godina sve je počelo da se približava kraju, kada je na red došlo pitanje starateljstva nad decom i sve se zakomplikovalo. Kada je sud planirao da donese presudu u korist oca, glumica e žalila kako je sudija blizak Bredu i zahtevala je novo suđenje.

Bred sada preduzeo sve potrebne korake kako se agonija ne bi dodatno razvlačila nakon sudskog postupka koji uskoro sledi, te se nada da će se sve uskoro privesti kraju i u svoju korist.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz