Pretraži

,,SUJETA JE ČUDO“: Dara Bubamara potvrdila da je stavila tačku na prijateljstvo sa Karleušom

Showbiz
0
Photo:Screenshot/youtube

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana u krajnje pomirljivom i staloženom tonu istakla da Dari Bubamari ništa ne zamera, pošto su se u javnosti sve češće mogle čuti priče kako one više nisu u dobrim odnosima.Na ove Karleušine reči sada je odgovorila i Bubamara, koja je u izjavi za Kurir definitivno stavila do znanja svima da je na druženje sa JK stavila tačku, te da joj nije jasno zašto se u javnosti po tom pitanju podigla drama bez razloga.

  • Nikada nisam pitala, ko se sa kim druži. Takva pitanja postavljaju samo iskompleksirani, sujetni i nesigurni ljudi. Znaš onu pesmu: "Ko se s nama druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k*rac nije (smeh). Ja sam žena koju svi vole i omiljena sam. Mogu sa svim koleginicama da se družim, ja sam omiljena… Meni je moj otac koji je za mene bio bog otac, nikad nije govorio šta ću da radim. Kome se ne sviđa, ne mora da gleda i to je to.. – istakla je Dara, pa se konkretno dotakla i svog odnosa sa Karleušom.
  • Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila. Ja sam čista. A te priče, o tom pomaganju, to… Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja – gospođetina i neću pričati ni ružne stvari ni lepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo! – šokirala je Dara.

Ona je naglasila i da nema vremena da prati šta se sve piše o njoj jer mnogo radi i zarađuje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz