Pretraži

SUĐENJE SE PRIVODI KRAJU: Konačna odluka porote o slučaju Džonija i Amber biće poznata danas?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Advokati i Depa i Herdove izneli su svoje završne reči u petak nakon šest nedelja dokaza. Tokom čitavog procesa, razotkrivene su optužbe o vezi slavnog para, uključujući tvrdnje o Depovom korišćenju droge, optužbe o fizičkom i seksualnom zlostavljanju i fekalije koje su ostavljene na Depovom jastuku.



Kada možemo očekivati presudu?

Sudija Peni Askarate rekla je da porota u sudnici okruga Ferfaks u Virdžiniji neće imati vremensko ograničenje da razmatra svoju presudu.

Kako prenose strani mediji, porota je sa razmatranjem odluke počela u petak, nakon čega je napravila tri dana pauze zbog praznika Dana sećanja u SAD.

Međutim, oni će se danas ponovo sastati, što znači da bi njihova konačna odluka mogla biti poznata već u toku dana, ali, sa druge strane, presuda bi se mogla odužiti i kasnije tokom nedelje.

Koji su mogući ishodi suđenja?

Porota će odlučiti da li je Amber oklevetala Depa u članku iz Vašington posta iz 2018. godine, kada je opisala da ju je on fizički i seksualno zlostavljao.

Ako odluči da jeste, biće joj naloženo da plati odštetu Džoniju. On traži odštetu od 50 miliona dolara, ali sud može da preporuči da mu se dodeli više ili manje od ovog iznosa.

Sa druge strane, ako presuda bude u korist Herdove, ona neće morati da plati glumcu nikakav novac.

Inače, u pitanju je građansko suđenje, a ne krivični predmet. To znači da se bivšim supružnicima ne sudi ni po jednoj krivičnoj prijavi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz