Pretraži

STVAR INTELIGENCIJE I VASPITANJA: Nucci progovorio o svojim kontroverznim stihovima koji su završili u školi

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ nucciovde

Nedavno je reper morao da otkaže svoje nastupe zbog intervencije koju je imao, a nama je otkrio kako se sada oseća i šta mu se zapravo desilo. 

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

 

  • I dalje se oporavljam od intervencije. Pijem antibiotike i imam terapiju, što se tiče grla. Dobro sam, ovaj vikend radim na svoju odgovornost, ali osećam se bolje. U pitanju je bilo gnojno zadebljanje, sa nekom vrstom komplikacije, jer je otišlo iza krajnika, pa su morali da me seku i vade, ali brzo sam se oporavio nakon te intervencije, tako da, malo jača terapija i dobar sam – započeo je Nucci.

Takođe nam je otkrio i da li mu je publika nedostajala tokom perioda kada je bio odsutan. 

  • Žao mi je što sam propustio veliki koncert na Jahorini, jer su bili i THCF, Gazda Paja, Corona, Devito, Vojaž i mnogi drugi. Trebalo je da radim i Makedoniju, a nisam. Mada, teže mi je palo to što ja nisam navikao da budem u kući i što je trebalo da ležim i da se ne krećem. 

Panić iza sebe iza vrlo uspešan period, a tome u prilog ide i činjenica  da je američka turneja koju je pravio sa Veruovićem bukvalno gorela. 



  • Zaista veliko životno iskustvo i jako mi je drago što se ta prekookeanska turneja desila tako brzo, to je samo dokaz da sve što radimo, radimo kako treba i jedva čekam da je ponovimo, kao što jedva čekam turneju u Australiji i u Kanadi, ja se nadam da će se i to desiti, tako da sam zaista prezadovoljan. 

Zanimalo nas je kako on gleda na to s obzirom da mnoge njegove kolege koje su decenijama na estradi nisu uspele da održe koncerte preko okeana. 

  • Baš zato što se to tako brzo desilo to mi je samo vetar u leđa i da se nekako opravdamo za sve te koncerte i projekte koji se daju i gde nas zovu, jer moramo da održimo taj nivo. To je dokaz da je ovo što radimo dobro i sada je na nama teret da to i održimo i bilo bi dobro da level apujemo – istakao je Nucci. 

Reper je apsolutno svestan popularnosti koju ima, ali i kako on sam utiče na mlađu populaciju, te nam je stoga otkrio i kako gleda na svoje provokativne stihove koji su završili izloženi u školi i da li mu sama uloga idola mladih stvara pritisak.



  • Donekle i da, a donekle i ne. Kada sam ja bio u tim godinama… Prvo, iskreno, meni je to malo upitno, kako je to završilo okačeno u školi? Svakako da ti stihovi nisu primereni za školu svakako, to ne mogu da kažem da jeste. Ja kada sam bio tih godina, ja sam gledao film ,,Šišanje", pa nakon tog filma iako je dosta klinaca bilo ošišano na nulu i kupilo martinke, ja nisam to uradio. Nakon slušanja silnih pesama sa vulgarnim tekstom, to na mene nije ostavljalo uticaj. Ja mislim da se to sve na kraju svodi na ličnu inteligenciju i na možda na neko vaspitanje, ali ne znam, nisam roditelj da bih o tome mogao da pričam. Pričam iz svog ličnog iskustva, a smatram da se to na kraju svodi na neku ličnu inteligenciju gde ljudi mogu da pročitaju nešto između redova. Generalno mejnstrim, bilo da je to kinematografija, muzika ili nešto treće, uvek je ta pop kultura davala tu kontraverzu koja je ljudima privlačna da je gledaju – jasan je bio Nucci. 

Nastavak intervjua možete pročitati u ponedeljak ujutru na našem portalu, gde je reper otkrio detalje iz života koji do sada nisu bili poznati publici, a gde je dao odgovore na još neke zanimljive i sočne teme. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz