Pretraži

STALA SAM NEISTINAMA NA PUT: Kija Kockar iskreno o lažnim optužbama koje je čula u Zadruzi (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Iako su prošle dve sezone od Kijinog učešća u Zadruzi, njeno ime se još uvek može čuti u razgovoru nekih u rijalitiju. Pevačica je progovorila o lažnim optužbama na svoj račun, koje je čula.

-Pa znam da me dosta pominju. Pominjali su me u "Zadruzi 2", sad u "Zadruzi 3", samo što sam ovog puta što se tiče tih lažnih optužbi, stala im na put. Ne želim da se moje ime u tom smislu pominje. Ovo ostalo zaista ne mogu da utičem. Neki kažu da je to reklama. Okej, dokle god me pominju u nekom normalnom smislu i sa nekim činjenicama i nekim situacijama, koje su desile. Zaista optužbe, koje su potpuno netačne, na moj račun, ja zaista moram da stanem na put tome – rekla je ona za IDJTV.



Kockareva je otkrila kakav stav ima o Mićinom učešću u ovoj sezoni s obzirom na to da ju je u "Zadruzi 1" podržvao dok je imala sukobe sa Lunom Đogani i njenom majkom, a sada su fanovi primetili da je najbliži upravo sa Anabelom Atijas.

– Što se tiče toga ko se sa kim druži, da li će nekog da brani ili ne, da li će biti licemeran, to je na njima. Ja znam da stojim uvek iza svojih reči i nisam ničiji poltron nikad bila ni tamo, a ni u privatnom životu i na estradi. To je stvar svačijeg izbora, kako želiš da vodiš život, kako tebi odgovara u tom trenutku. Treba sam da izvagaš da li će to da utiče na tebe, koliko i da li će to povrediti neke druge ljude ili ne. Ostaviću da sami procene da li su dobro postupili ili nisu – objasnila je ona.

Pogledajte novi IDJHOT i saznajte šta se dešava u svetu vaših omiljenih poznatih ličnosti:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz