Pretraži

ŠTA NAS ČEKA NA MUZIČKOJ SCENI U 2022?: Izvođači najavili nove pesme, duete i saradnje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Nakon što smo nedavno sumirali događaje iz prethodne godine, odabrali najbolje izvođače i njihove pesme, sada je pravi trenutak da razmotrimo šta nas u 2022. čeka na muzičkoj sceni i šta nam pripremaju naši izvođači.

A, da pevači ne miruju, već marljivo rade na novim hitovima, potvrđuje i to što su pojedini već najavili nove pesme, projekte i saradnje:

1. Nucci

Photo IDJTV

Photo IDJTV

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, na samom početku nove godine najavio je nove pesme, koje će, kako je rekao, izbaciti vrlo brzo.

Nucci je inače prepoznatljiv po svom tvrdom zvuku, međutim on je sada otkrio da je za publiku spremio nešto potpuno novo, što potencijalno možemo da očekujemo već u januaru.

– Verovali ili ne, imam dve balade. Baš sam razmišljao da li da izbacim to u tom "depra periodu", u januaru. Sam sebi sam čudan u njoj, ali me vozi, sviđa mi se. Osetio sam da sam se dovoljno dokazao i pečatirao na sceni, da u 2022. radim neke pesme, za koje bih u prošloj godini rekao da nije dovoljno komercijalno i da nije vreme. Sada je vreme da se malo igram i čućete me u raznim žanrovima – rekao je on i dodao da sprema i duet sa ženskom osobom.

2. Voyage

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Popularni izvođač Voyage imao je veoma uspešnu 2021. godinu, a, iako je zbog premora u novu ušao sa otkazanim nastupima jer se razboleo, on je najavio nove singlove, ali i duete. 

Nakon hita "Balkan" koji je Voyage izbacio sa Nuccijem, izvođač je najavio novi i oduševio fanove. Takođe, sudeći prema njegovim storijima na Instagramu, izvođač priprema i brojne internacionalne saradnje.



Podsećamo, Voyage je već debitovao jednim takvim duetom, kada je prethodne godine izbacio pesmu "Bounce" sa Snikom, a brzo nakon što je pesma objavljena, na društvenim mrežama je objavio kako se ona nalazi na 35. mestu širom sveta i da je jedna od najslušanijih pesama.

3. Rimski

Screenshot: Youtube/KDM Exclusive

Screenshot: Youtube/KDM Exclusive

Ovaj izvođač je krajem godine najavio novi album, koji bi svetlost dana  trebalo da ugleda u 2022.

Kako je Rimski rekao, publika u novoj godini može da očekuje dosta, jer je postavio visoke ciljeve.



  • Šta će biti tu, koliko stvari, ko će biti od gostiju, to ćemo tek da vidimo. Sve je u fazi izrade. Mislim da smo to dužan i publici i sebi. Biće i dueta sigurno, kao i saradnji, ali i solo stvari…Sada ne mogu ništa više da otkrivam, jer je u pitanju rana umetnička faza – istakao je on za IDJ.

4. Devito

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Jedan od najpopularnijih repera u našoj zemlji prethodne godine izbacio je svoj prvi album "Leden", na kojem u se našle četiri solo pesme – "Leden", "Mamacita", "Magija" i "Putin".

U ovoj godini očekuje se da će izaći i drugi deo tog albuma, na kojem će se naći dueti sa poznatim izvođačima.

5. Teodora

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Prema prvobitnim planovima, Teodorine nove pesme trebalo je da izađu krajem godine, međutim, taj datum je pomeren na 10. februar.

Pevačica je jednom prilikom istakla da sprema veliko iznenađenje i da se potrudila da u sebi probudi "novu Teodoru".

  • Videćete me u drugačijem svetlu. Angažovali smo novu video produkciju, kako bi vam i vizuelno dala drugu sebe – rekla je ona.

6. Zera

Photo: Instagram/zerazove

Photo: Instagram/zerazove

 

Mlada muzička zvezda Zera krajem 2020. odložila je snimanje nove pesme zbog koronavirusa kojim se zarazila, ali sada je obradovala fanove i najavila da će nova numera izaći već narednog meseca.

Budući da publika sa nestrpljenjem čeka da čuje njen novi hit u 2022, ona je zaintrigirala obožavaoce tako što je nedavno na svom Instagram profilu napisala koliko slova ima naziv pesme.

  • Hit "****" – istakla je pevačica, a ffanovima je, do izlaska pesme, ostalo da nagađaju naziv numere.

7.THCF

Photo: Instagram/thclafamilija

Photo: Instagram/thclafamilija

 

Grupa THCF je ove godine obradovala publiku novim albumom "Beogradsko najfinije" koji sadrži 15 pesama, a za novu 2022. najavili su novu muziku.

 Oni su priznali i da bi voleli da sarašuju sa reperom Coronom.

  • Brat je trenutno u ozbiljnom nizu, kad završi šta je naumio možda se nešto uradi, što bi rekli "for the culture". Korona je brat, želimo mu veliki uspeh! – naveli su oni.

8. Fox

Photo: Instagram/fox.branko

Photo: Instagram/fox.branko

 

Treper Fox rekao je da konačno dolazi kraj čekanju na njegov novi album, koji godinama unazad najavljuje i dodao da očekuje da će pesme izbacivti namesečnom nivou:

  • Dosta sam se zadnje vreme zanosio sa EP-jevima, dosta čovek vremena izgubi to praveći. Sve te pesme se onda ne probiju na način na koji bi se možda probile da su bili singlovi. Tako da se definitivno vraćam svojoj staroj taktici iz 2018, gde sam sa par singlova postigao mnogo više toga, nego sa nekim projektima i albumima. Mislim da je danas najpametnije samo sing po singl. 

9. Corona

Screenshot: KDM Exclusive

Screenshot: KDM Exclusive

Srpski reper, treper i jedan od osnivača izdavačke kuće KDS Ekskluziv Predrag Miljković a u prethodnoj godini imao je pune ruke posla, jer je ostvario veliki projekat – album pod nazivom "23" "Showtime".

Album se sastoji iz tri dela – "Ulice", "Hotel" i "Showtime". Do sada je objavljeno 11 pesama, među kojima se našao i duet sa Devitom, te bi u 2022. trebalo da imamo prilike da čujemo i ostalih 12 pesama.

10. Klinac

Photo: Instagram/klinvc

Photo: Instagram/klinvc

 

Popularni reper Klinac konačno je obradovao svoju publiku i najavio je dugoočekivani album.

Naime, s obzirom na to da reper duže vreme nije izbacio album, fanovi nagađaju kada će se to dogoditi i željno iščekuju još njegovih numera.

A, kako je on rekao, daće sve od sebe da pesme objavi do kraja februara. Pored toga, danovi se raduju i duetu sa Elenom Kitić, koji je Klinac ranije najavio.

11. Henny

Photo: Instagram/hennypijem

Photo: Instagram/hennypijem

 Izvođač Henny na samom kraju 2021. otkrio i kakve planove ima kada je muzika u pitanju.

Kako je rekao, u planu su novi projekti.

  • Četiri mega hita sa mojim dragim ljudima i pripremio sam se da mi 2022. bude najjača do sada – rekao je tada on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz