Pretraži

ŠTA LI ĆE REĆI PIKE? Šakira sa poznatim fudbalerom slavila do jutra, viđen kako napušta njenu vilu!

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ona se u njoj osvrnula na svoj rastanak s fudbalerom Žerarom Pikeom, s kojim je provela 12 godina i dobila sinove Milana i Sašu, a "potkačila" je i Klaru Čiju Marti, studentkinju s kojom ju je varao, ali i Pikeovu majku Monserat Bernabeu.



Veliki uspeh pesme, koja joj je već donela više od dva miliona dolara, Šakira je proslavila ludom žurkom u svom domu, na kojoj je okupila najbliže prijatelje. Na društvenim mrežama je podelila snimak na kom pleše s drugaricama i napisala:

Šta bi bilo s nama da nemamo prijatelje koji će nam obrisati suze i slaviti s nama lepe trenutke?

 

Kako sada javljaju španski mediji, među gostima na Šakirinoj proslavi našao se i jedan Pikeov kolega! U TV emisiji Salvame izneto je da je pevačicin uspeh slavio i nekadašnji igrač Barselone i legendarni holandski fudbaler Patrik Klajvert!

Španci tvrde da je on viđen kako napušta pevačicinu vilu, kada su ga paparaci fotografisali u automobilu ispred njene kuće. Prema pisanju portala Hola!, njegova supruga Rosana Lima i Klajvert godinama su se družili sa Pikeom i Šakirom, a po svemu sudeći, on je nakon njihovog rastanka na strani Kolumbijke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz