Pretraži

ŠTA SE DESILO SA USNAMA KAJLI DŽENER?! Rijaliti zvezda preterala sa filerima, neočekivanim izgledom izazvala LAVINU komentara (VIDEO)

Showbiz
0
kajli džener
Foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Nedavno je na društvenim mrežama osavnuo snimak na kom su usne poznate influenserke toliko čudne da izazivaju gomilu komentara!

Kajli Džener uvek izgleda sređeno, gde god da ide. Upravo zbog toga se svi pitaju kako je dopustila sebi da na crveni tepih dođe sa krivim usnama?

Nije tajna da influenserka redovno radi usne i da je stavljanje filera deo njene rutine. Ona je počela da radi usne još kada je izbacila svoju prvu liniju šminke i od tada je nismo mogli videti bez vidljivih filera.

Međutim, sada su svi primetili da nešto nije uredu sa njenim usnama.

Da li je u pitanju loše stavljen filer ili je neko zabrljao sa šminkanjem, nagađa se, ali za sada se po komentarima čini da više ljudi misli da je influenserka išla na korekciju usana, nakon čega joj jedna strana gornje usne izgleda dosta punije od druge.

 

Na videu u kom je davala intervju se to jako dobro vidi, a osim toga, fanovi nisu mogli a da ne prokomentarišu da Kajli nakon brojnih zahvata i velike količine šminke izgleda dosta starije.

„Izgleda staro“, „Deluje kao da ima 45 godina“, „Zašto joj usne deluju nejednako?“, „Šta se dogodilo sa Kajli?!“, samo su neki od komentara koji su se našli na Tviteru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz