Pretraži

SRBIJA SE NAŠLA MEĐU PET ODABRANIH: Marija Šerifović otkrila kako će izgledati ovogodišnja Evrovizija i koja će biti njena uloga (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Marija je otkrila da su je organizatori kontaktirali kako bi kao pobednica 2007. godine učestvovala u revijalnom delu Evrovizije.

  • Pre nekoliko dana kontaktirali su me ljudi iz Evrovizije da kao pobednica izbora za 2007. godinu najavim live stream koji su oni prenosili na svojim društvenim platformama. Priznajem gledala sam od početka do kraja ceo prenos i zaista su bile pomešane emocije. Čak sam i na Instagramu okačila video gde sam rekla da zaista nismo imali konkurenciju i da smo, kako se to danas žargonski kaže, razbili! Srećna sam što je te 2007. godina pobedila pesma koja evo i 13 godina kasnije ima jaku poruku i svrstana je među najlepše pobedničke pesme Evrovizije ikada – rekla je pevačica za Blic i otkrila kako će izgledati ovogodišnja Evrovizija.


  • Svakako da će ove godine televizijska publika usled Covida 19 pratiti nešto drugačiju Evroviziju. Organizatori EBU kontaktirali su samo pet zemalja koje će specijalno za tu noć predstaviti video iz svojih zemalja i među tih pet našli smo se i mi. To je zaista važna stvar svakako zbog toga što je izbor pao baš na „Molitvu“ i baš na Beograd. Utisak jeste da su ulice sablasne i prazne, ali ujedno mi je drago što smo odgovorni i ujedinjeni da ovo što pre prođe. S obzirom na to da smo snimali na nekoliko lokacija u Beogradu, jedna od lokacija bio je i Dorćol kada smo baš u 20 h snimali, napravili smo mini-performans sa svim beograđanima koji su izašli da aplaudiraju zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore za živote ljudi. To su jake poruke koje želim da kroz ovaj video prenesem Evropi – izjavila je Marija i dodala kako će izgledati spot.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PA GDE STE LUTKE MOJE ?! STA RADIMO DANAS ?! 🎉

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Apr 13, 2020 at 5:52am PDT

– Ne bih smela previše da otkrivam detalje, s obzirom na to da se ovde radi o projektu Javnog servisa Srbije, a opet na zahtev EBU. Ideja je da to zaista tokom finalne noći Evrovizije bude iznenađenje. Svakako s obzirom na to da je jedna od ideja i bila da se snime prazne ulice Beograda, nagađate već, ali kada to spojimo sa pesmom „Molitva“, verujte da će biti nešto jako lepo.

Ove godine predstaviće se i grupa „Hurricane“, a Marija je imala poruku za njih:

  • Još uvek nisam sigurna kakve su tačno propozicije i da li će na kraju biti samog takmičenja. Svakako, ukoliko bude zvaničnog glasanja, jasno je da pre svega patriotski dajem veliku podršku, a potom i što je evrovizijska scena zaslužila nastup kao što mogu da izvedu „Hurricane“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz