Pretraži

SRBIJA JE DOBILA PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU: Pobedu odneo Luke Black, Stefan Shy postigao veliki uspeh!

Showbiz
0
Screenshot: RTS

On se predstavio sa pesmom "Samo mi se spava", koju će imati prilike i da izvede u maju u Liverpulu, gde se i održava ovogodišnje evrpopsko takmičenje.



Novi evrovizijski predstavnik Srbije na "Pesmi Evrovizije '23" izabran je zbrajanjem glasova publike i žirija u odnosu 50:50.

Inače, u stručnom žiriju PZE su bili Lena Kovačević, Dragan Đorđević SuzukiNevena Božović IvanovićSlobodan Veljković Cobi, a predsednik je Aleksandar Saša Loknar.

Lena Kovačević je 12 poena dala Luku Bleku, što je učinio i Dragan Đorđević Suzuki. Nevena Božović je 12 poena dala Filipu Balošu, a Slobodan Veljković Cobi je 12 poena dao Nađi. Na kraju je predsednik žirija Aleksandar Saša Loknar dao 12 poena Nađi. 

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

Kada je u pitanju mladi artist i nekadašnji učesnik IDJShow-a, Stefan Shy, on je svojom numerom "Od jastuka do jastuka" podigao sve na noge, a dobio je i visoke ocene od člaova žirija.

Tako, Lena Kovačević je Stefanu dala 7 poena, dok mu je Dragan Đorđević dao i poen više od toga. Nevea Božović je bila oduševljena Stefanovim astupom, te mu je dala čak 10 bodova. 

Shy je na kraju takmičeja, kada su se sabrali i bodovi od publike imao 6131 i time se našao na 6. mestu ovog takmičenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz