Pretraži

SRAMOTA JE DA MAJKA GLEDA SEKS NA STOLICI: Žestok okršaj Anabele i Lune, spominjale su i Kiju Kockar, evo šta se desilo (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Naime, tokom svađe Anabela je čak rekla Luni da se izvini Kiji Kockar, jer je ona najpoznatija ljubavnica što je bio povod za novu svađu.

– Sve ste čuli, drago mi je da je potvrdila i rekla ono što ceo Balkan meni priča, da majka izgovora ćerki: "Ti si najpoznatija ljubavnica" i da treba da se izvinim nekoj ženi. Nikada te nisam vređala – rekla je Luna.  • Bolje da si uzela nož da me ubiješ nego što sam ovo doživela – odgovorila joj je Anabela.

  • Ona je pominjala i stolicu, i moj seks – dodala je Luna.

  • Je l' to nije istina? To je sramota, a nije sramota da majka gleda sedam puta dnevno seks na stolici  – vikala je Anabela, pa je nastavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💕💕 #zadruga3 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Apr 15, 2020 at 3:18pm PDT

– Ja sam tvoja majka, glupačo, nemoj da si glupa, Bog je dao da majka mogu da slažu face… Nismo se pomirile niti ćemo, nisam ljuta nego je ne poznajem. U njoj je đavo, ona moja Luna će zauvek ostati u mom srcu, ta devojka za mene ne bi rekla da glumim žrtvu – istakla je Anabela.

  • Nisam rekla to, lažeš bre, rekla sam da ti se oni uvlače jer si žrtva. Nisam glupa, ja rijaliti poznajem. Jeste žrtva je, treba da pobedi, ali vi niste iskreni prema njoj nego joj se šlihtate. Treba da ti kažu realno, podržavaju tvoje urlanje, udaranje – urlala je Luna na majku i one koji su je podržali.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz