Pretraži

„SRAMAN POTEZ, O ČEMU JE RAZMIŠLJALA?!“ Slavna glumica sočno poljubila koleginicu pred svima, mreže gore od komentara!  

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Džejmi je obukla crvenu dugačku haljinu, a njen duboki dekolte koji je jedva obuzdao bujne grudi, plenio je poglede prisutnih.



Od početka karijere prati je status seks-simbola, a ona je upravo ovom modnom kombinacijom svoju titulu i opravdala. Haljina koju je nosila takođe je naglasila i njeno oblikovano telo.

Ali, glumica nije iznenadila samo izazovnom modnom kombinacijom, budući da je u jednom trenutku razmenila strastveni poljubac s koleginicom Mišel Jeo (60).

Kamere su nakon što je Jeo primila nagradu zabeležile trenutak poljupca, a fotografije i snimci ubrzo su se proširili društvenim mrežama.

 

Taj trenutak s dodele nagrada zapalio je društvene mreže, a tviteraši nisu prestajali da komentarišu poljubac.

– Ne mogu da verujem da je Džejmi poljubila Mišel u usta – napisala je jedna tviterašica, dok se druga upitala: 

– O čemu je Džejmi razmišljala pre ovog poljupca?

Ovo je jedan od sočnijih poljubaca koje sam video – napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže, ali bilo je i onih koji poljubac smatraju neukusnim:

– Sraman potez Džejmi Li Kertis!

Podsećamo, Džejmi je na dodeli osvojila dve nagrade, za najbolju sporednu glumicu kao i nagradu za najbolju glumačku ekipu, sve za film "Everything Everywhere All At Once" (Sve u isto vreme). I njena koleginica Mišel je osvojila nagradu, onu za najbolju glumicu, a čini se da je Kertis bila veoma srećna zbog nje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz