Pretraži

„SPREMNI SMO DA GRIZEMO KAO NIKADA DO SADA“: 4YU grupa o utiscima sa prošlonedeljong nastupa

Showbiz
0
Photo: IDJ

Kako se osećate povodom prošlog nastupa? Da li ste zadovoljni reakcijama Couch-eva?(Severin)

 – Stvorila se ogromna fan baza oko nas što nam daje ogromnu motivaciju da pokažemo ko smo i šta možemo, mislim kako vremeeme bude teklo da će biti logično da će naša fan baza biti skoncetrisana na ženskoj populaciji što je normalno i očekivano i to će nam i te kako davati vetar u leđa da se pokažemo u što boljem svetlu.

 – Počele su naravno i devojke uživo da prilaze, sto je meni fascinantno jel je nova pojava u našim životima i mogu reci da nam imponuje sto smo postali prepoznatljivi medju devojkama.

Relja je imao želju da prvi prokomentariše nastup i istakao je da je ovo vaš najbolji performans do sada. Da li se slažete sa njegovom izjavom ili postoji nešto što biste promenili? (David)

-Iskreno, još uvek sumiramo utiske, ali osećaj je sjajan. Reakcije Couch-eva su nas prijatno iznenadili, ali verujem da su i oni bili prijatno iznenađeni našim nastupom, zato što mislim da nisu očekivali takav nastup nakon prošle emisije gde smo pevali totalno različiti žanr muzike.

-Slažemo se potpuno sa Reljinom izjavom. Pre nastupa smo svi bili saglasni da je ovo pevački najzahtevnija pesma koju smo izvodili do sada u takmičenju i da svako od nas mora da bude na visini zadatka, što se naravno i desilo. Ne bi menjali ništa po pitanju celokupnog nastupa zato što svaka promena tog nastupa bi promenila i nas, a mi smo u tom trenutku bili svoji, puni emocija i spremni da grizemo kao nikada do sad.

Od samog starta su Severin i Petar proglaseni dobrim pevacima, a vas dvojica reperima. Medjutim, mentori su se usaglasili da si napravio ogroman napredak i prikazao svoje vokalne mogucnosti na najbolji moguci nacin. Zašto si se  prikazao u drugacijem svetlu, a zapravo i te kako imas potencijal za izvedbu ozbiljnih pesama? (Davor)

 – Pa da budem iskren, nije da sam napravio neki veliki pomak što se pevanja tiče, već sam samo ovaj put hteo da pokažem kako zapravo pevam, jer još od malih nogu pevam ovakve pesme samo što to nisam do sad pokazao u ovom show programu, jer sam hteo više da se pokažem kao neko ke zna da napravi show iako da budem iskren, privatno ne pevam rep pesme, već najviše volim da pevam pop pesme, recimo Tošetove pesme volim najviše. Mogu da kažem da mi je jako drago što sam sada pokazao svoje vokalne sposobnosti i naravno potrudiću se da još pokazujem i to će te ćuti u novoj pesmi koja uskoro izlazi i za koju se nadam da će da dodirne srce publike.

Poslednji stih u pesmi “Kilometri” je i te kako bio zahtevan. Da li si zadovoljan kako si otpevao? (Petar)

 – Zadovoljan sam celokupnim nastupom ali da budem iskren poslednjim ukrasom baš i ne, moglo je to biti mnogo bolje, moj raspon glasa je dosta viši od tog tona, ali trema me je uhvatila kao nikada do sada i učinila je svoje. Do sada kao bend nismo pevali baladične pesme, pa samim tim nismo ni mogli da pokažemo naše vokalne sposobnosti, s toga sam nabio sebi veliki pritisak i tenziju da moram da budem maestralan i da taj ukras otpevam bez greške. Na probi smo vežbali i išlo je sve kao po planu, al’ kao što već rekoh, zbog tolike težnje ka tom takozvanom perfekcionizmu, uhvatila me je trema i nervoza imao sam voice crack i nisam baš ispunio svoja očekivanja. Nadam se da će vam se dopasti naša prva pesma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz