Pretraži

Spremni da joj oproste provokativne snimke?! Jedan poziv dao nadu Britni Spirs da će uskoro doći do pomirenja sa otuđenim sinovima

Showbiz
0
Foto:Printscreen:Instagram/britneyspears

Pevačica Britni Spirs je na Dan majki dobila poziv od sinova sa kojima već godinama nije u kontaktu zbog ponašanja i sadržaja koji objavljuje na društvenim mrežama.

Britni već godinama šokira javnost svojim postupcima i objavama na Instagramu, a njeno psihičko stanje je „klimavo“ već duže vreme.

Naime, na njenom Instagram profilu se neretko mogu videti provokativni snimci u kojima pevačica pleše polu gola. Premda ovakvo ponašanje neretko šokira javnost, još veći „utisak“ su pevačicini postupci ostavili na njenu decu.

Britni iz braka sa Kevinom Federlajnom ima dva sina, osamnaestogodišnjeg Šona Prestona i sedamnaestogodišnjeg Džejda Džejmsona. I premda ona redovno uplaćuje alimentaciju za sinove, kako navode strani mediji oni već duže vreme ne žele da imaju kontakt sa majkom, a najveći razlog su upravo njene objave na Instagramu.

Ipak, čini se da je sada napravljen jedan korak ka pomirenju. Naime, kako je naveo njen bivši suprug sa kojim žive njihova deca, oni su na Dan majki pozvali pevačicu.

Britni Spirs
Foto: Michael Kovac / Getty images / Profimedia

“Očigledno je pomirenje, ponovno ujedinjenje, donekle složeno i može biti proces koji traje”, istakao je advokat Kevina Federlajna za Page Six, pa dodao:

“I telefonski poziv je bio dobar znak i korak u pravom smeru, ali to je proces za koji je potrebno više od telefonskog poziva.”

Podsetimo se, pre nešto manje od godinu dana Kevin je od Britni tražio da mu mesečno isplaćuje 40.000 dolara, s obzirom na to da u odnosu na prvobitni dogovor dečaci najviše vremena provode sa njim. Kako su prenosili strani mediji, on je želeo da promeni dogovor sklopljen onda kada se verovalo da će deca uvek „pola vremena provoditi s jednim od njih“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz