Pretraži

SPREMNA ZA EVROVIZIJU: Natalie pokidala sa izvedbom svoje pesme „Lomi me“ (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Natalie je za finalnu noć pripremila nesvakidašnji nastup i tom prilikom prvi put na sceni otpevala svoju numeru "Lomi me", koja se inače nalazi u trendingu u Srbiji i Hrvatskoj.



Pored odličnih vokalnih sposobnosti koje ima ova takmičarka, svu pažnju publike i žirija privukla je i njen stajling, kao i čitav scenski nastup sa plesačima i kišobranima u različitim bojama.

Natalie je za ovu priliku obukla kratku plavu široku suknju i isti takav top, za šta je prokomentarisala da izgleda kao "krofnica".

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Izgledaš preslatko, kao štrumfeta, i ne mislim ništa loše, meni je to baš slatko. Prelep nastup imaš, a ono što me oduševljava je tvoja kontrola nad glasom dok igraš. Svaka čast i srećno dalje – poželela joj je Džehverovićeva.

Darko je više puta isticao da je Natalie veliki umetnik i da je spremna da nastupa i na jednom od najvećih takmičenja Evroviziji, a to je ponovio i ovog puta.

Ovo je svetski nastup, nemam nijednu zamerku. Kao Dua Lipa, ili neka strana pevačica se ponašaš na sceni. Pokazala si da fenomenalno pevaš, plus imaš odličnu koreografiju…Ti si za Evroviziju – rekao je on, a Relja se nadovezao:

Prelepo je gledati vas kako rastete i postajete zvezde za kratko vreme i kako od neprepoznatljivih dolazite do toga da vas ljudi poznaju – zaključio je on.

Emisiju IDJShow možete pratiti na IDJVideos Jutjub kanalu, IDJTV-u ili ispod:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News