Pretraži

„Spreman za svadbu“: MC Stojan novom objavom zaintrigirao sve – pevač uskoro staje na „ludi kamen“?!

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač MC Stojan ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojim privatnim životom, a sada je zaintrigirao sve svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Pre mesec dana, javnost je iznenadila vest da su MC Stojan i pevačica Zorana Mićanović u srećnoj vezi. Iako se o njegovom ljubavnom životu spekulisalo mnogo puta do sada, ovo je prvi put da je on javno potvrdio vezu, te od tada ne prestaje da pokazuje koliko je zaljubljen na svojim društvenim mrežama.

Photo: M.M./ATAImages

Međutim, njihova veza je naišla na pomešane komentare, s obzirom na to da je Stojan stariji od svoje devojke pune 22 godine. Ipak, kako je sam istakao, godine su samo broj, pa ovaj popularni par ne dotiču negativni komentari.

Nedavno je Zorana proslavila svoj 19. rođendan u društvu velikom žurkom sa više od 500 zvanica, a tom prilikom je pevačica izjavila kako je spremna za brak, što je MC Stojan prokomentarisao na zanimljiv način.

„Što da ne? Kod mene nema da li sam spreman ili ne, kod mene se sve dešava spontano. Neće biti ništa tajno, biće svadba za 2.000 ljudi, svako po 500 evra, nemoj neko da je došao sa manje! Tri dana će da traje, pa ko preživi, pričaće“, našalio se reper za „Kurir“.

Sada je Stojan svojom najnovijom fotkom zaintrigirao pratioce i pokrenuo lavinu glasina. Izvođač je objavio selfi u elegantnom krem odelu, koje je upario sa mokasina iste boje i belom košuljom. Ova fotka ne bi bila neobična, da uz nju nije stavio opis „Spreman za svadbu“, a potom napravio i hajlajt na Instagramu sa nazivom „svadba“ u koji je za sada ubacio samo ovu fotografiju.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Da li se radi o nekom novom projektu, ili je Stojan bio gost na nekoj svadbi, ili je pevač zaista spreman na ovaj veliki korak, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz