Pretraži

,,SPREMAMO OPASAN ŠOU“: Nataša Bekvalac najavila veliku turneju (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Bekvalčeva nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje povodom predstojećih nastupa na drugom kontinentu, pa je sa zadovoljstvom otkrila gde će tačno održati koncerte.

  • Ljudi, ljudi, ne mogu da izdržim da vam ne kažem, sinoć je dogovor pao! Po prvi put moja banda i ja imaćemo američku turneju ove godine, ako Bog da u novembru… Spremamo opasan šou i održaćemo koncerte u najlepšim halama… Posetićemo Čikago, Njujork, Toronto, Finiks i Majami – navela je ona i dodala:


Na ovoj slici od sinoć vidi se kome jedino nije do života. To je razlika između umetnika i biznismena… Vasilije preživećeš.

Podsetimo, osim toga što je dogovorila američku turneju, Nataša je period karantina iskoristila veoma produktivno i najavila nove "strašne pesme". 

  • Ovaj period iskoristila sam da natenane sa svojim saradnicima radim na albumu i novim pesmama koje planiramo da izbacimo u toku naredne, nadam se, mnogo bolje godine za sve nas. Već nakon Nove godine ulazim u studio, jer je onaj najteži deo oko albuma skoro pri kraju. Sada sledi onaj deo koji najviše volim, a to je rad u studiju, gde možemo da maštamo i pustimo svim svojim talentima na volju – rekla je Nataša ranije za IDJTV.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz