Pretraži

SPREMAJU TUŽBU ZBOG NOVE EPIZODE „SOUTH PARKA“: Megan i Hari ismejani u popularnoj seriji, preko ovog poniženja ne žele da pređu! (VIDEO) 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Sky News Australia, South Park Studios


Usred drame s kraljevskom porodicom kojoj se još nisu udostojili potvrditi da li dolaze na krunisanje kralja Čarlsa i kojoj, nakon svega što su im priuštili, još postavljaju uslove, sad su navodno odlučili da zarate i s autorima popularne crtane serije "South Park".



Sve je počelo kad je emitovana epizoda serije u kojoj se ismevaju njih dvoje. Naime, u drugoj epizodi 26. sezone serije, koja nosi naziv "World Private Tour" glavne zvezde su princ i njegova supruga koji pokušavaju da pronađu privatnost i intimu u malom planinskom gradiću.

Epizoda se ruga neprestanim kukanjima Harija i Megan, te iznošenjem prljavog veša kraljevske porodice dok istovremeno ne prestaju da zahtevaju svoje pravo na privatnost.

Foto: Youtube printscreen/South Park Studios

Foto: Youtube printscreen/South Park Studios

 

Iako nisu nigde direktno spomenuta njihova imena, lik supruge princa je opisan kao "devojka iz komšiluka, glumica, influenserka i žrtva", a lik princa promoviše svoju knjigu pod nazivom "Waaagh", što je očigledna sprdnja na nedavno objavljene memoare princa Harija.

Prema pisanju stranih medija, Megan je uznemirena i preplavljena zbog epizode i, kako je naveo izvor blizak paru, iznervirana "South Parkom" i odbija da pogleda epizodu.

 

Par se navodno već čuo sa svojim advokatskim timom i mogli bi da tuže autore.

Njihov pravni tim već gleda epizodu kako bi proverili šta je pogrešno i šta bi moglo da se pretvori u nešto mračnije. To je obično njihov način delovanja, radije nego da se samo nasmeju, uživaju u trenutku i pokažu svetu da su shvatili šalu – komentarisao je reporter Neil Šon, koji prati kraljevsku porodicu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz