Pretraži

,,SPREČILI SMO SAMOUBISTVO“: Voyage otkrio svima kako je spasio devojku na Brankovom mostu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Voyage je u snimku ispričao pratiocima svoju tačku gledišta na situaciju u kojoj se našao na Brankovom mostu, gde je devojka htela da izvrši samoubistvo.

  • Želim da pošaljem neku poruku, koju svi treba da čuju i zapamte. Juče u nekim predvečernjim, večernjim satima, smo moj najbolji drug Nikola i do tad nepoznat čovek meni, sinoć smo se upoznali, i ja spasili jednu devojku. Dakle, sprečili smo samoubistvo. Devojka je htela da se baci sa Brankovog mosta i suštinski želim da ispričam moju stranu priče i kako smo se mi tu u stvari našli. Kako su se Božiji putevi ukrstili – počeo je on i nastavio:

  • Priča sa moje strane počinje u proteklih pet dana, išao sam iz grada u grad na nastup širom regiona. Zbog svih tih nastupa u zadnjih pet dana, danas sam potpuno umoran i van forme za bilo šta. Pre dva dana sam se vratio u Beograd i samo sam želeo da budem kod kuće sa porodicom i da ova dva dana odmaram.



  • Međutim, juče u toku dana mi je samo odjednom palo na pamet da izađem da vozim bicikl sa najboljim drugarom, što često radimo. Dogovorili smo se da se nađemo za pola sata tu negde na sredini, gde se inače nalazimo. Obojica smo sticajem okolnosti kasnili po 15 minuta, a to se stvarno nikada do sad nije desilo zato što smo uvek tačni. Kada smo se našli, pričali smo o nekim našim internim stvarima. Onda smo hteli da sednemo da budemo kod reke, to je kod Brankovog mosta. U tom momentu iz meni nekog nepoznatog razloga mi je sinulo u glavi da kažem drugu da idemo do grada i vidimo šta se događa preko mosta. Mi smo krenuli preko mosta i videli smo da devojka prelazi ogradu. Tada smo dali jak gas na pedalama i kad smo se dovoljno približili njoj, sišli smo sa bicikli i mislim da je u tom trenutku ona sebe spustila sa ograde. Nikola i ja smo je uhvatili oko grudi i pribili je čvrsto uz ogradu i držali je. Mi smo njoj rekli da smo tu za nju, da to što želi da uradi, nije dobro. Ako želi, mi ćemo ceo dan i noć tu da pričamo sa njom da je neko voli. Ako ne zbog sebe, da zbog nekoga ko je voli, to ne uradi. Da to što želi da uradi, nije rešenje njenih problema i uopšte nije izlaz iz situacije koja je muči. Držali smo je tako i pričali sa njom sigurno jedno pola sata, dok su ljudi samo prolazili i kao da su u bioskopu gledali, slikali, snimali i nastavljali dallje, što je iskreno razočaravajuće koliko smo izgubili empatiju – objasnio je pevač.

  • Kroz taj razgovor smo pokušavali da je smirimo, da opustimo situaciju sa njom. U tom momentu je prišao nama jedan čovek, do tada nepoznat, neću da otkrivam njegovo ime zbog privatnosti. To je jedini čovek koji je prišao da nam pomogne. Tada se desilo nešto što je nju uspaničilo, što je verovatno lično, i počela je polako da se otima. Shvatili smo koliko je sati i da ako sada ne odreagujemo, možda ćemo da se kajemo. Nikola je dao signal očima tom čoveku da skloni bicikle koje su bile iza nas. Kada je to uradio, sva trojica smo prišli, uhvatili je i prebacili je preko ograde na drugu stranu mosta, gde smo zajedno sa njom seli i razgovarali o svemu. U tom momentu je došla i policija, Hitna pomoć. Mi smo sa njom razgovarali, upoznali smo se, pričali o tome kako je, šta se događa. Naravno, nije bila u stanju da mnogo o tome priča, što ni ne očekujemo. Dalje je policija preuzela slučaj u svoje ruke i Hitna pomoć. Uradili su sve po proceduri – podelio je Voyage sa svima.

  • Nakon toga smo Nikola, čovek koga smo upoznali i ja rešili da odemo do Ušća na piće. Spasili smo život devojci i hteli smo da proslavimo što smo to uspeli da uradimo. Prekrstili smo se, skinuli kape i Bogu se zahvalili što je bio tu uz nas to veče. Tu se završila čitava priča od sinoć o kojoj su pisali mediji – završio je Voyage i poslao svima na kraju poruku da nisu sami.

  • Podelite ovaj video, možda čuje neko kome zaista treba pomoć. Niste sami, tu smo i volimo vas – naveo je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz