Pretraži

SPOR SE NASTAVLJA: Emina Jahović progovorila o suđenju sa bivšim suprugom, a evo šta kaže o izveštavanju turskih medija!

Showbiz
0
Photo: Instagram/Screenshot/yaemina

Međutim, razvod nije bio jednostavan, pa je su nekadašnji supružnici našli na sudu jer Mustafa nije uplaćivao alimentaciju za decu.



Ipak, Sandal je podneo kontratužbu i prema pisanjima turskih medija, navodno je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Emina je nedavno otkrila da se spor nastavlja i da samo želi da se odgovornost ispoštuje:

– Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam – rekla je Emina i objasnila kako mediji u Turskoj prenose celokupan slučaj i da li su objektivni:

– Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali, ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa – rekla je Emina za "Stori".

Podsetimo, Mustafa se oženio po drugi put prošle godine. U pitanju je Melis Sutšurup koja od njega mlađa 19 godina. Ceremoniju venčanja su organizovali u Rimu 3. juna, a veliku proslavu su napravili nekoliko dana kasnije u luksuznom hotelu u Marmarisu

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz