Pretraži

SPOJ MODERNOG I TRADICIONALNOG: Sanja i Nucci osvojili trending duetom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sanja Vučić

Iako je bivša Uraganka nedavno započela svoju solo karijeru i izbacila prvu solo pesmu "Omađijan" ipak se odlučila da joj sledeća pesma bude duetska i to sa popularnim izvođačem Nuccijem.



Ovaj duo je, prema svemu sudeći, definitivno pun pogodak, što dokazuje i činjenica daje numera za samo 24 sata od objavljivanja preslušana gotovo 600 hiljada puta i trenutno se nalazi na trećem mestu u trendingu na Jutjubu.

Društvo, Nucci i ja vam sa ponosom predstavljamo naše malo delo. Jedva smo čekali da "Đerdan" ugleda svetlost dana, i još više da čujemo kako vam se dopada! Uživajte – poručila je Sanja fanovima ispod okačenog videa.

Duet je naišao na odlične reakcije publike, a veliku pažnju privukao je spot koji odiše tradicijom i mistikom.

– Ova devojka je rešila da bude na Balkanskom tronu! Estetično, apstraktno, dinamičan i euforičan zvuk. Konačno pun pogodak, bez seljačizma, bez mana, sa dobrom temom i tekstom. Pesma sjajna,a o spotu nemam reči! Umesto besnih kola, kamiona aviona… oni lepo selo, livada i ovce! Prelepa sinteza modernog i srpskog tradicionalnog. Svaka vam čast – samo su neke od pohvala koje su Nucci i Sanja dobili.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz