Pretraži

Spekulacije sve glasnije, Šakira je „zamenila Roleks za Kasio“! Pevačica uživa u vezi sa 16 godina mlađim glumcem

Showbiz
0
šakira
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Nakon mnogoborjnih spekulacija sada je i potvrđeno da je kolumbijska pevačica Šakira svog bivšeg muža Žerara Pikea zamenila sa 16 godina mlađim poznatim glumcem.

Pre nekoliko dana pojavila su se nagađanja da je poznata Kolumbijka Šakira u vezi sa glumcem Lisijenom Laviskonom, poznatog po ulozi u seriji „Emily in Paris“.

Naime, ona je pozirala u njegovom zagrljaju, a pretpostavljalo se da se radi o kadrovima spota za novu pesmu „Punteria“.

Iako se, po svemu sudeći, radi o kadrovima iz novog spota, fanovi nisu mogli da ne uporede mladog glumca sa Pikeom, pa jedan od komentara ispod fotografije koji je privukao najviše pažnje glasi:

„Zamenila si Ferari za Tvingo, Roleks za Kasio“.

Credit: Ace Ent / Planet / Profimedia

Premda je sve bilo samo na nagađanjima, sada su insajderi bliski pevačici potvrdili ove navode, ali i istakli da još uvek nije ništa previše ozbiljno.

To da Šakira i markantni 31-godišnjak, ipak, još uvek nisu u ozbiljnoj vezi, njeni prijatelji su s radošću dočekali s obzirom da strahuju da je Laviskont s njom u vezi samo kako bi se dodatno proslavio.

„Šakira očajnički želi da se zaljubi, ali njeni prijatelji su zabrinuti jer se Lusijen polako penjao na lestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su čak manje poznate od nje. Žene sa kojima je ranije bio veoma su različite. Sada se viđa sa Šakirom, a ona želi ljubav“, rekao je izvor za Daily Mail“.

„Njeni prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi čuju za njega, a ona će mu to i pružiti. Viđaju se, ali još nisu u ozbiljnom odnosu“, dodao je neimenovani izvor blizak pevačici.

On je prokomentarisao i da svi znaju da ona još uvek nije prebolela Pikea i da je Lusijen samo pokušaj da prevaziđe raskid.

„Ona izlazi sa nekim za koga strahuju da je igrač i da će je izigrati“, zaključio je insajder.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz