Pretraži

SPAS JE NAŠLA U PSIHOLOZIMA: Slavica Ćukteraš iskreno o problemima

Showbiz
0
Photo: Instagram/cukterasslavica
  • Obratila sam se stručnim licima koji su školovani za to, psiholozima koji su prepoznali prvi stepen tog stanja koji je bio kod mene, ali sam takođe odlučila da u svojim budućim vlogovima angažujem stručne ljude koji će govoriti na temu anksioznosti kako bih pomogla ostalima koji imaju slične probleme, ali ih je sramota da to kažu. Ljudi moraju da shvate da je mentalna higijena mnogo važna i bitna – rekla je Slavica za domaće medije.


Ona se osvrnula i na odnos sa ćerkom Viktorijom, koju je dobila sa bivšim suprugom Vladom Avramovim, te dodala i da je sa bivšim mužem u dobrim odnosima.

  • Dete je dete i treba da živi svoj život, a ne da ja namećem svoje stavove i neka razmišljanja. Njene obaveze su da ide u vrtić i da se igra. Bivši suprug i ja smo vrlo sličnog karaktera i nemamo problema oko dogovora kada je naša ćerka u pitanju. Nas dvoje smo se sporazumno razveli i sada smo u jednom zdravom odnosu, nema nikakve zle krvi. Naše dete raste uz puno ljubavi, nema veze što tata i mama ne žive više zajedno – istakla je Ćukteraš.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz