Pretraži

SPAJA IH NEŠTO VIŠE OD AFLEKA: Sve o odnosu Džej Lo i Dženifer Garner

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/jlo, jennifer.garner

Odnos i brak Bena Afleka i Dženifer Lopez često je meta holivudskih i tračeva njihovih fanova.U poslednje vreme sve više se spekuliše o njihovom odnosu nakon slika iz šetnje na kojima se vidno svađaju, kao i snimka sa crvenog tepiha na kome je na Dženiferinom licu bilo primetno nezadovoljstvo.

Ipak, izvori bliski njima tvrde da navodno njihov odnos nije nikada bio bolji, te da je par izuzetno sreća i zaljubljen.

Ben je pre braka sa popularnom pevačicom bio u braku sa glumicom Dženifer Garner koja je sa njim prošla težak period, s obzirom na to da je on lečeni alkoholičar. 

Ben i Dženifer imaju troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela, a čini se da su se bivša i sadašnja supruga povezale upravo oko majčinstva, s obzirom na to da je i sama Džej Lo majka blizanaca Maksa i Eme.

Izvor navodi da su njih dve jako usaglašena i da imaju zdravu i funkcionalnu vezu. Njihova deca se navodno sjajno slažu i uče i rastu zajedno kao nova, produžena porodica.

Garnerova navodno samo želi da njenoj deci bude prijatno i da svi nastave da se ponašaju sa puno ljubavi i poštovanja jedni prema drugima. Ona se dobro oseća povodom toga kako stvari stoje sa novom porodičnom dinamikom.

Upravo iz ovih razloga Ben i Džej Lo su nedavno priuštili nov, porodični dom kako bi deca imala dodatni prostor za sve aktivnosti i porodično vreme i povezivanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz