Pretraži

„Mislio sam da ću postati otac“: Popularni pevač stihovima nove pesme iznenadio fanove, pa pokrenuo lavinu spekulacija o privatnom životu

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Šon Mendez je u svojoj novoj pesmi „Why Why Why“ sa albuma Shawn spomenuo da je „mislio da će postati otac“, što je šokiralo njegove mnogobrojne fanove s obzirom na to da se o njegovom privatnom životu malo zna.

Dvadesetšestogodišnji pevač je 8. avgusta objavio dva singla, „Why Why Why“ i „Isn’t That Enough?“, sa svog nadolazećeg albuma Shawn — i u prvom singlu nagoveštava da je imao strah od potencijalne mogućnosti da postane tata.

“Mislio sam da ću postati otac,” otpevao je Šon u pesmi. “Potpuno me je potreslo, još sam dete / Ponekad još uvek tražim utehu od majke.”

Na drugim mestima u pesmi, pevač hita „Stitches“ — koji je prethodno bio povezan sa Kamilom Kabeljo, Džoslin Mirandom i Sabrinom Karpenter — govori o borbi sa prošlim i trenutnim odlukama, uključujući napuštanje prethodne veze.

“Znojeći se kroz čaršave, drhteći u krevetu,” peva Šon. “Vizije nje nage u mojoj glavi / Ali odlučio sam da izaberem sebe umesto nje.”

Za Shawna, proces stvaranja nove muzike bio je poput „leka,“ priznao je.

“Pre dve godine osećao sam se kao da nemam apsolutno nikakvu predstavu ko sam,” napisao je dobitnik Grammy nagrade, koji je otvoreno govorio o svojim borbama sa mentalnim zdravljem, u objavi na Instagramu u julu. “Pre godinu dana nisam mogao da uđem u studio bez potpune panike. Tako da biti ovde sada sa 12 prelepih završenih pesama oseća se kao dar.”

U periodu koji spominje u svojoj ličnoj objavi, on se još uvek se oporavljao od raskida sa Kamilom iz 2021. godine — iako su njih dvoje kratko obnovili svoju romansu tokom leta 2023.

Credit: DC/MPI / Capital pictures / Profimedia

I dok su se “Señorita” duet partneri nedavno ponovo sreli na Copa America prvenstvu, Kamila je ranije izjavila da njihova veza verovatno neće ponovo postati romantična.

“To mi jednostavno nije izazivalo dobar osećaj,” rekla je u emisiji Call Her Daddy u aprilu. “Mislim da sam, srećom, bila u fazi u životu gde mi je trebalo manje vremena da shvatim to — i trebalo nam je manje vremena da kažemo, ‘Ovo nije kako treba i ne moramo se toliko truditi da to funkcioniše. Sve je u redu. Hajde da budemo prijatelji, volim te. Sve je u redu, idemo dalje.’”

S obzirom na to da je najveću pažnju privukla pevačeva veza sa Kamilom Kabeljom, kao i da je imala znatan uticaj na njega, mnogi se sada pitaju da li upravo ova pesma govori o njoj, te da li je postojala mogućnost da se popularni par ostvari u ulozi roditeljka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz