Pretraži

ŠOKIRAO JAVNOST: Muž Tanje Savić optužio pevačicu da maltretira njihove sinove

Showbiz
0
TANJA SAVIC
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Nakon što je dovela naslednike kući, drama između nje i Dušana se nastavila budući da je Savićeva sada njemu onemogućila da se čuje sa decom, jer prema njenim rečima tada postaju agresivni.

Međutim, njen još uvek zakoniti suprug je dao skandalozne izjave za domaće medije, pošto je tvrdio da pevačica navodno maltretira njihovu decu.



  • Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju s mnom, kažnjava ih, manipuliše s njima, ucenjuje i preti ako mi kažu istinu, moraju da kažu ono šta im ona govori i ako je to laž – rekao je Tanjin muž za "Blic" i dodao:

  • Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je noktima izgrebala po čelu i ostavila ožiljak koji se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako sve ovo ispričam novinarima. Još ga ubeđuje da mi kaže da ga je slučajno ogrebala. Ovde treba socijalna da interveniše pošto je ovo prešlo svaki granicu njenih laži i manipulisanja. Evo slušajte poruku na kraj kaže sad ideš na blok, pa se čuje kako se deca jadna žale i govore obojica: "Neee!".

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz