Pretraži

ŠOKIRANI SMO I U DUBOKOJ BOLI: Žena Džona Ledženda izgubila bebu, pa uz potresnu sliku ostavila poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/chrissyteigen

Krisi, koja je u avgustu najavila da očekuje treće dete sa suprugom Džonom Ledžendom, hospitalizovana je nakon što je tokom vikenda imala komplikacije u trudnoći.

  • Šokirani smo i u dubokoj boli o kojoj samo čujete, onoj boli koju nikada ranije nismo osetili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo našoj bebi krv koja joj je bila potrebna, uprkos transfuzijama krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno – napisala je na Instagramu.

  • Nikada ne odlučujemo o imenima svojih beba do poslednjeg trenutka, nakon što se rode, neposredno pre nego što izađemo iz bolnice. Ali mi smo iz nekog razloga počeli da zovemo ovog malog u mom stomaku Džekom. Tako da će uvek biti Džek. Džek se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek – nastavila je.

  • Našem Džeku – tako mi je žao što je u prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo toliko komplikacija da nismo mogli da ti priuštimo dom za preživljavanje. Uvek ćemo te voleti.

Manekenka se u svom postu zahvalila fanovima što su njoj i suprugu Džonu Ledžendu poslali „pozitivnu energiju, misli i molitve".

  • Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo – rekla je ona.

– Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ali svakodnevno ne može biti puno Sunca. U ovom najmračnijem danu tugovaćemo, dok nam "oči ne ispadnu". Ali zagrlićemo se i voleti jače i proći kroz to – navela je manekenka.

Krisi je na Tviteru dodala: "Vožnja kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može biti stvarno?"

Ledžend je u međuvremenu napisao: "Volimo te, Džek!" i dodao emotikone crna srca.

Srcecepajuće objave manekenke naišle su na izlive ljubavi, podrške i saučešća mnogih obožavalaca i poznatih prijatelja, uključujući Kim Kardašijan Vest, Gabrijelu Junion, Hejli Biber, Paris Hilton i mnoge druge.

  • Uvek smo tu za vas i toliko vas volimo – prokomentarisala je Kardašijanka ispod manekenkine objave, dok je Junion slično navela: "Jako vas volimo i bićemo ovde za sve vaše potrebe. Uvek."

  • Srce mi se slama zbog tebe i Džona. Žao mi je zbog vašeg gubitka. Šaljem vama i vašoj porodici toliko ljubavi – napisala je Hiltonova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz