Pretraži

SOFIJA VERGARA UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM? Poznata lepotica u vezi sa zgodnim hirurgom, par privukao sve poglede (FOTO)

Showbiz
0
sofija vergara
Foto:Printscreen/Instagram:sofiavergara

Poznata glumica Sofija Vergara se nedavno razvela nakon sedam godina braka, a sada je ova lepotica uslikana sa poznatim hirurgom za kog se šuška da je njen novi dečko.

Vergara je dugi niz godina bila u braku sa glumcem Džoom Manganijelom i svi su govorili o njihovoj ljubavi, a onda je njihova veza iznenada pukla.

Poznati par je stupio u vezu 2014. nakon što je glumac dugo bio opčinjen ovom lepoticom pa ju je već 2015. godine zaprosio. Iako se svima činilo da je par u srećnom braku oni su se ipak nakon sedam godina odlučili na razvod.

Razne su spekulacije zašto je ovaj par raskinuo. Jedan od izvora je tada navodio da se par rastato zbog različitosti u vezi, a bilo je priča i o prevari sa glumčeve strane.

Bilo kako bilo, glumac je ovu zvezdu ubrzo zamenio sa trinaest godina mlađom glumicom Kejtlin O’Konor koja je stekla veliku popularnost u seriji „Dva i po muškarca“.

Bivši muž zvezde serije „Moderna porodica“ je uhvaćen sa novom devojkom kako izlazi iz teretane, vidno raspoložen, a sada je red na Sofiju.

Ona je uhvaćena u gradu sa drugim muškarcem, za kog se priča da je njen dečko, a u pitanju je zgodni ortopedski hirurg. Glumica je uhvaćena sa poznatim doktorom koji se zove Džastin Saliman piše Page Six. Njih dvoje, išli su na svečanu večeru u Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Sofija Vergara
Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prelepa glumica se obukla atraktivno. Za ovu priliku odlučila se za crni čipkasti korset, pantalone i štikle koje su se predobro uklopile u celu kombinaciju, pa tako ostavila sve bez teksta.

Sofija Vergara
Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz