Pretraži

„SNIMIO BIH DUET SA NUĆIJEM I VOJAŽEM“: Džordži otkrio šta misli o popularnom dvojcu, pa progovorio o planovima za karijeru (VIDEO)

Showbiz
0

Popularni izvođač i jedan od takmičara prve sezone IDJShow, Džordži, vredno radi na svojoj karijeri, a svojim fanovima najavio je brojne nove, zanimljive projekte.

Prošlu nedelju je obeležio veliki koncert Nućija i Vojaža, koji je i Džordži posetio, te otkrio više o atmosferi, kao i da li bi snimio duet sa poznatim dvojcem, ali i da i on u budućnosti ima želju da organizuje koncert za svoju publiku.

„Bilo je super. Baš je bilo dobro, dobro su to ishendlovali, izašli su kao dve velike zvezde. Zamišljam i sebe naravno, manifestujem. Ne samo u Hangaru, već i u Areni, a možda i preko. Snimio bih i duet sa njima, ako nas ubode pesma, oni su i kantautori, momci koji rade svoju muziku i svoje pesme, tako da ne vidim zašto ne bih. Muzika je tu da bismo se mi igrali sa njom.“

Džordži je napravio malu pauzu što se tiče muzike i pesama, ali je sada odlučio da se vrati publici sa brojnim novim projektima i iznenađenjima.

„Imam par pesama koje izbacujem. Jednu ću izbaciti sada, za par nedelja, krajem oktobra. Više neću praviti pauze jer sam definitivno fokusiran i usmeren na to da izbacujem što više. Imam i neke duete, koji su zanimljivi, sa jednom takmičarkom iz prošle sezone show-a tako da je to jedna balada za koju jedva čekam da izađe jer je ona nešto što obeleža moj ozbljniji rad“, otkrio je za kraj mladi izvođač.

Ostale novosti iz showbizz-a možete pogledati u najnovijem izdanju IDJHot-a voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz