Pretraži

SLOBI SI SLALA GAĆE I GOVORILA ĆERKI DA IMA SEKS SA NJIM: Kija oštro odgovorila Anabeli, pa prokomentarisala situaciju u Zadruzi

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar
  • Gledam Zadrugu, a pola toga sam morala da prekinem, bilo mi je mučno da gledam to ponašanje prema svojoj ćerki, da ti govoriš da je ona kučka… Katastrofa. Gagi, isto, nasilnik koji je tukao nju. Luna, katastrofa. Svi su oni po meni ukupno oštećeni u svakom smislu i mislim da im ovo nije trebalo. Ponekad mi je mučno da gledam, bude mi čak i žao, a onda me oni sami demantuju sa svojim ponašanjem i rečenicama koje upućuju jedni drugima i prozivanjem mene – rekla je Kija za Telegraf.


  • Ono što osuđujem je nasilje Gagija nad Anabelom, ali vidim da se Anabela sad pravi da je ona neka svetica. Svoj otrov koji ti hoćeš, kako kaže, da izbaciš, ne izbacuješ po drugim ljudima, i moja majka je imala oca nasilnika i živela je sa njim do 27. godine, dok nije umro, pa je ispala super, kao i njena sestra i brat. Tu nema opravdanja, ali nema opravdanja ni za Gagijevo nasilje, svako ima tu neku grešku od njih. Gnusno mi je, ove dve ćerke što gledaju sve. To je njihov način života, ne znam što je to nama šokantno, oni tako funkcionišu – dodala je.

  • Taj dolazak nje, dve, tri godine od prve Zadruge, dolaziš i prosipaš neku pamet. Odvajaš ćerku od slobodnog muškarca koji je više posavetovao par puta kako treba. Ne kažem da je on zlatan, ali je daleko zlatniji od onog prvo, koga si uzdizala i slala mu gaće i govorila svojoj ćerki da nije u manastiru i da je okej što ima seks sa oženjenim muškarcem na metar od njegove žene. Javljaš se posle dve godine sa pričom da to nije u redu, ali setimo se, možda smo mi zaboravan narod, ali ja nisam i normalni ljudi nisu zaboravili, da si ti ženo aminovala i činila gnusne stvari meni, od raznih podmetanja što se nije videlo, do onoga da ti javno aplaudiraš dok ja povraćam zbog istog čina koji tvoja ćerka čini . Da ti govoriš "Vratite muža ženi na silu", "Ona nije normalna, spremna je na sve", "Malo više dostojanstva" i tako neke stvari… – objašnjava Kockareva i dodaje da smatra da bi Sloba trebalo da se uključi u ovu situaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everything you like, I liked 7 years ago.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Apr 4, 2020 at 8:56am PDT

– Mene je blam umesto njih, jer sam ja uvučena u sve to. Verujem da je i mom bivšem suprugu blam, on se pere od toga već od kada je izašao i video o čemu se radi. Bio je deo toga i mislim da je ružno pranje od svega toga, zato što je taj čovek bio direktno uključen u to i njoj je obećavao kule i gradove, sad kao odjednom je poznaje. Podržavam da se Slobodan tu malo više uključi, jer ipak je on glavni krivac za sve podržala u prvoj sezoni. Ima puno kontradiktornosti sa njihove strane.

Luna je u aktrelnoj sezoni Zadruge rekla da je Kija kriva što ona ne nastupa i da za to ma dokaze, a zbog tih reči Kockareva joj sprema tužbu.

  • Jako je ružno posle svega da me ti kriviš za svoj lični neuspeh. Kriviti mene za taj neuspeh, ajde da me krivi neko ko ima talenat, da ima neko opravdanje. Rekla sam da je devojka totalno netalentovana za sve, to je neko moje mišljenje. Iskreno mi je muka kad me porede sa njom, kao Kija i Luna pevačice. Da se razmemo odmah, ja za razliku od nje znam da pevam. Imam sluha, znam da pevam, imam talenta ne samo za pevanje, nego za scenu, ples, imam harizmu, znam da se ponašam, za razliku od nje, znam da pričam sa novinarima… Jednostavno, devojka je totalno operisana od svega toga, njoj bi najpametnje bilo da zabvrši fakultet i da se skloni od cele estrade koja jeste toksična i definitivno nije za takve osobe koje su u očigledno u takvom psihičkom rastrojstvu, može samo još gore da utiče na nju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz