Pretraži

SLOBA RADANOVIĆ O PROSTITUCIJI: Jadno mi je što neko dođe do toga da to mora! Niko ne mora (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Nakon burnih reakcija cele estrade o elitnoj prostituciji, o ovoj temi je progovorio i pevač Sloba Radanović koji je ekskluzivno za IDJ TV otkrio šta misli o tome.

——————– Sponsored ——————–


Kao najčešće opravdanje zašto se bave ili su se bavile ovim poslom mnoge žene su istakle da je to bio jedni način kako bi preživele, međutim, Sloba smatra da to nije tako i da odrasle osobe mogu same da odlučuju šta će da rade sa svojim životom:



Ne mogu da kažem da mi je krivo, nego mi je jadno što neko dođe do toga time da se bavi da bi preživeo. Ne. Ne mora da se bavi time da bi preživeo. To je jednostavno moraš da se baviš time da bi sebi priuštio neki luksuzniji život. Postoji dosta osoba koje se bave time baš koje su onako meni moralisale i tako pričale nemam pojma šta o meni, a znam čime se bave – izjavio je Sloba za IDJTV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦍

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Apr 6, 2019 at 8:25am PDT


– Toga je uvek bilo, te prostitucije i svega toga, ali, kažem ti, kada dođe do toga da moraš da prodaješ svoje telo za pare, znači da nešto pogrešno radiš u životu ili da imaš pogrešan stav o životu. To je sve meni zaista tužno, ali opet, sa druge strane, odrasla si osoba, punoletna si osoba, možeš da radiš sa svojim životom šta god poželiš. Tako, i sa te strane ih razumem – dodao je pevač.

Pogledajte šta još Sloba Radanović misli o ovoj temi, ali i o Zadrugarki Mini Vrbaški koja je javno priznala da se bavila prostitucijom:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz