Pretraži

Slavni glumac uskoro postaje državljanin Srbije?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ blic

Britanski glumac Džon Čalis nikad nije krio svoju ljubav prema našoj zemlji, koju često i rado posećuje i o kojoj neretko govori veoma pohvalno u britanskoj javnosti, kao i na društvenim mrežama.

Ipak, mnogi su se iznenadili zbog vesti da bi Čalis uskoro mogao da postane državljanin Srbije!

Kako je na svom profilu na Fejsbuku objavio zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić, glumac je prošle nedelje podneo zahtev za državljanstvo, a tom prilikom je i pozirao pored svog luksuznog automobila na čijim tablicama piše ,,Srbija"!  

  • Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji ,,Mućke" objavio na društvenim mrežama. Кako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni "mercedes", na čijim tablicama piše "Srbija" – napisao je zamenik gradonačelnika i dodao:

– Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala.

Zamenik gradonačelnika glavnog grada Srbije napisao je da je fotografija nastala prošle sedmice ispred Ambasade Srbije u Londonu, kada je Čalis podneo zahtev da postane državljanin Srbije.

– Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film "Bojsi u Beogradu". Bojsi, dobrodošao kući! – istakao je on. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz