Pretraži

SLAVNI GLUMAC U PROBLEMU ZBOG OBOŽAVALACA: Čovek koji ga je uhodio dobio zabranu prilaska, angažovana i agencija za obezbeđenje! 

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Advokat slavnog glumca pojavio se na sudu u utorak kada je zatražio zaštitu za Rivsa i njegovu partnerku Aleksandru Grant od prolaznika koji ih "maltretira mesecima", prenose strani mediji, nakon čega je čoveku koji im je pravio probleme dodeljena privremena zabrana prilaska. 



Glumac koji poseduje imanje od 5,6 miliona dolara i od 5.607 kvadratnih stopa u Holivudu angažovao je firmu za obezbeđenje da istraži čoveka koji ih je uhodio nakon što se stalno pojavljivao u njegovoj kuć. Na sigurnosnim snimcima vidi se kako viri preko zidova i šeta otvorenom terasom. Zatim se vratio sledećeg jutra, ostavljajući sumnjiv ranac na imanju, koji je uključivao komplet za DNK testiranje kojim je hteo da dokaže da su on i Kijanu u krvnom srodstvu.

Kijanuov tim takođe tvrdi da je postavljao i uznemirujuće poruke na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Kijanu ima problem sa ljudima koji pokušavaju da dođu do njega. U 2014. godini, nepoznata žena je navodno zalutala u Rivsov dom, a otkrio ju je tim za čišćenje – nakon što se skinula i skočila u bazen. Incident se dogodio samo dva dana nakon što je glumac drugu ženu pronašao u svojoj biblioteci.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz