Pretraži

Slavna glumica u sedmoj deceniji uhvaćena sa 27 godina mlađim dečkom: Povezivali je i sa njegovim bratom, a nova afera je uzdrmala Holivud

Showbiz
0
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Poznata glumica Demi Mur uhvaćena je 27 godina mlađim muškarcem, sa čijim su je bratom ranije povezivali, a priča o novoj aferi je uzdrmala javnost.

Poznata svetska glumica Demi Mur ne prestaje da šokira javnost što svojim izgledom u sedmoj deceniji života, što svojim postupcima, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Naime, glumica koja se proslavila ulogama u filmovima „Duh“, „Nepristojna ponuda“ i „Striptiz“ poznata po po svojoj „ljubavi“, prema mlađim muškarcima.

Poznato je da je glumica bila u braku sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom, kao i u vezi sa 13 godina mlađim švajcarskim kuvarom Danijelom Humom, a po svemu sudeći niz mlađih muškaraca na njenoj listi se nastavlja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

Naime, glumica je uzburkala javnost nakon što se pojavila vest da se nakon nedavno održanog Kanskom festivalu, upravo u Kanu srela sa 27 godina mlađim pevačem Džoom Džonasanom.

„Demi i Džo su uspostavili su prijateljstvo. Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se“, rekao insajder o paru koji je viđen na ručku u ekskluzivnom hotelu du Cap-Eden-Roc u Francuskoj.

Dok jedan od insajdera tvrdi da su glumica i poznati pevač uplovili u romansu, drugi tvrdi da nema ništa od toga i da je u pitanju samo prijateljstvo.

Svakako ovaj događaj možda i ne bi privukao toliku pažnju da pevačicu nisu 2018. godine povezivali, ni manje ni više, nego sa Džoovim bratom, Nikom Džonasom koji je oženjen Prijankom Čoprom. Šuškalo se tada da se desila ljubav kao i da ih je upoznala njena ćerka Rumer Vilis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers)

Podsetimo se, glumica je bila u braku i sa poznatim glumcem Brusom Vilisom i to od 1987. do 2000. godine, a iz ovoga braka njih dvoje imaju tri prelepe ćerke. Premda su se razveli, par je ostao u odlučnim odnosima, i postali su najbolji prijatelji, a Demi Mur je među ljudima koji Vilisu pružaju najveću podršku u borbi protiv demencije koja već godinama muči poznatog glumca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz