Pretraži

„SLAGAO JE I MATIČARA I KUMOVE“: Indi potpisala papire za razvod, pa iznela nepoznate detalje o bivšem 

Showbiz
0
Photo: Instagram/indy_ara_indira

Javnost nije znala za njenu vezu, a onda su počele spekulacije se da se Indi razvodi.Ona je u svojevremeno u emisiji "Amidži šou" priznala da u njihovom braku postoje nesuglasice i tada je naglasila da je njen brak na pauzi. 

Međutim, da nisu uspeli da izglade odnose potvrdila je objavom na svom Instagram profilu u kojoj je naglasila da se priprema za razvod.

Da je definitivno došlo do razlaza više nema sumnje, nakon najnovije objave na pevačicinom profilu. Naime, ona je objavila precertane slike sa venčanja i napisala opis u kom je potvrdila da je 1. marta potpisala papire za razvod.

 

 

– 1. mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) – napisala je Indy ispod fotografija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz