Pretraži

SKUĆIO SE NA DORĆOLU: Miloš Biković kupuje stan u Beogradu

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Poslednjih nekoliko godina Miloš Biković jedan je od najuspešnijih naših glumaca, što je rezultat njegove veoma velike posvećenosti poslu. Od brojnih snimanja nije stizao da se toliko posveti privatnom životu, za šta je konačno došao trenutak.

Naime, domaći mediji pišu da Biković kupuje stan u Beogradu. Glumac je uslikan kako prošle nedelje obilazi svoj budući krov nad glavom u izgradnji, u okviru elitnog naselja podno Kalemegdana na Dorćolu.Zaposleni na građevini otkrili su da je glumac za sebe izabrao nekretninu od oko 60 kvadratnih metara i da će radovi biti završeni do kraja godine. Miloš će za sada, živeti sam u njemu, a uskoro planira da krene u kupovinu nameštaja i dekoracije kojom će oplemeniti prostor.

Miloš je godinama živeo kao podstanar u raznim delovima našeg glavnog grada, a takođe zbog prirode posla živeo je i u Moskvi, kao i u Sankt Peterburgu, ali ova novogradnja u starom delu grada, sa pogledom na Dunav i kej, najviše mu se dopala.

Inače, Biković je u jednom intervjuu ispričao da je od prvog honorara u Rusiji obezbedio krov nad glavom svojoj majci.

  • Kupio sam joj stan. Njoj pokloni nisu toliko važni, ali celog života je bila podstanar. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je bila porodica zemljoradnika koja je generacijama sticala, a nakon Drugog svetskog rata, zbog nacionalizacije, sve smo izgubili. I moj otac je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Mene je dočekao svet sa krizom, ratom, inflacijom – otkrio je glumac, kojem je glumački talenat doneo mogućnost da život promeni iz korena.  

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz