Pretraži

,,ŠKOLOVAĆE SE, KAKAV CRNI JAVNI POSAO“: Vuk Mob otvoreno o roditeljstvu i odgajanju ćerke Teone

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vuk je na početku otkrio našoj voditeljki Danici Nikolić koliko ga je promenilo to što je nedavno postao otac, ali i kako se oseća kao roditelj.

– Dosta. Nisi više sebi prioritet. Nisi više sebi broj jedan. Svi kažu da je porodica broj jedan, sve je to okej, ali nije to baš tako jer ti vodiš svoj život. Ne vodiš život svoje porodice. Kada dođe to malo, čupavo đubre, ceo svet ti stane u rukama. Držiš ga i više ništa nije bitno – rekao je.

Reper je priznao da li misli da će biti strog otac.

– Stvarno ne znam. Prvo sam mislio da hoću, a onda kada krenem da razmišljam da mi zatraži jedan autić, ja ću joj kupiti dva. Kome ću, ako neću njoj? Verujem da ću je razmaziti, što se tiče poklona i igračaka – kazao je.



Iako se on dugo bavi javnim poslom, istakao je da ne bi podržao ćerku da se otisne u taj svet.

– Kakav javni posao? Koji crni javni posao? Ima da se školuje, da uči strani jezik i da ima pravu budućnost. Da ne bude gamad na estradi kao što sam ja. Da uči decu pogrešnim stvarima i upućuje ih u negativnom smeru – objasnio je on.

Vuk je otkrio i šta bi voleo da nasledi od njega, a šta ne.

– Ništa ne bi voleo da pokupi od mene. Jedino što bih voleo to je iskrenost, lojalnost i dobrota. Ovo drugo sa emotivne strane, ništa. Ne bih voleo da pokupi da ide s cveta na cvet kao ja, da bude impulsivna kao ja, jer meni to ništa dobro nije donelo, da bude tvrdoglava kao ja – zaključio je.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i saznajte šta je Vuk rekao o novim pesmama, emotivnom statusu, Pauli sa kojom je nedavno izbacio duet, Sha i Tari, ali i ostalim dešavanjima u svom životu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz