Pretraži

„SKLOPILI SMO PAKT“: Isplivali detalji razvoda slavnih glumaca, otkriveno kakav DOGOVOR su imali pre braka

Showbiz
0
Foto: SartorialPhoto / Splash / Profimedia

Iako je ova vest odjeknula svetom pre samo nekoliko dana, Hju je na ulicama Njujorka već viđen bez prstena na odlasku u teretanu.Fotoreporteri pokušali su da ga uhvate za izjavu, ali glumac je samo kratko prokomentarisao: 

– Mislim da nije u redu da o ovome govorim na ulici, teško je vreme trenutno, cenim vaše interesovanje.

Strani mediji sada su podsetili na pakt koji je Hju sklopio s uskoro bivšom suprugom još pre nego što su stupili u brak, a o tome su javno pričali.

– Od samog početka govorili smo da ćemo jedno drugo pitati 'Da li je ovo dobro ili loše za naš brak?' Ili, sada kada imamo decu: 'Da li je ovo dobro ili loše za našu porodicu?'. Sklopili smo taj neki pakt da ćemo uvek tako raditi – rekao je Hju u intervjuu za WHO magazin 2019. godine.

Ranije te godine, Hju je otkrio da je intimnost ključ srećnog braka.

Za časopis People tada je izjavio: 

Bez sumnje, to je najvažnija stvar. Ljudi govore o intimnosti i pretpostavljaju da to znači u spavaćoj sobi. Naravno da je to tako, ali zapravo, intimnost je u stvari sposobnost da smo u stanju sve da delimo zajedno – dobro, loše, strahove, uspehe. Deb i ja smo to imali od početka. Uvek smo bili potpuno svoji jedno s drugim.

 

Foto: Instagram printscreem/thehughjackman

Foto: Instagram printscreem/thehughjackman

 

Vest o njihovom razvodu mnoge je rastužila, a njima blizak izvor je za Page Six otkrio kako je to zapravo bilo očekivano i bilo je samo pitanje vremena kada će do njega i doći.

To se dogodilo pre nekog vremena, prijatelji i porodica su znali za to. Problemi među njima postoje već neko vreme, počeli su čak i pre nego što se Hju vratio na Brodvej u februaru 2022. godini glumeći u predstavi 'The Music Man'. Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak dremala – otkrio je izvor za Page Six i dodao kako u razvod nisu bile uključene treće osobe, te da su Hju i Debora postali obični cimeri koji su samo zajedno živeli, te da im je to presudilo.

54-godišnji Hju i 67-godišnja Debora zajedno imaju dvoje dece, 23-godišnjeg sina Oskara i 18-godišnju ćerku Avu, a u braku su bili 27 godina. 

U njih ispočetka niko nije verovao jer je Debora starija 13 godina, ali s vremenom su dokazali da njihova ljubav ne poznaje takve granice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz