Pretraži

„SKIDAĆU SE ONOLIKO KOLIKO PLATE“: Dabovićeva oduševljena reakcijom jačeg pola na sajtu za odrasle

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Milica je prethodno istakla da je nalog otvorila zbog opklade, ali da nema problem da postavlja provokativne fotografije:



  • Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje telo. Ceo život sam trenirala, telo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lepo, zgodno žensko telo čista umetnost! Pokazivaću delove tela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! – obećava Dabovićeva.

Ona ne krije da su je oduševile reakcije muškaraca, od kojih je dobila brojne komplimente:

– Muškarci, većina, oduševili ste me! Ko razume, shvatiće! Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveći neprijatelj! – napomenula je bivša košarkašica kojoj su zasmetale negativne kritike žena.

– Kučke laju, karavani prolaze! Ne znam da li je reč o ljubomori i zavisti, ali kada nemam šta lepo da kažem, ćutim! Nikada nisam uprla prstom u nekog i rekla: "Ona je kurva." Svako ima pravo da radi šta hoće! Muškarci su me oduševili kako su reagovali, ali žene su se baš loše ponele. Šta god da sam do 40. godine uradila, osuđivali su me. Sada mi ne mogu ništa, osim da me cmoknu u ovo moje slatko dupe! – završava priču Milica za domaće medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz