Pretraži

SKANDALI, RASKIDI I NOVE ZVEZDE: Evo koji događaji na našoj muzičkoj sceni su obeležili 2022. godinu!

News
0
Photo: IDJ

U novom izdanju emisije IDJMash donosimo vam listu događaja koju su obeležili godinu za nama.

Januar 2022. godine obeležio je raskid jednog od najpoznatijih jutjubera Bake Praseta i Anje Bla. Fanovi su na ove vesti odreagovali veoma burno – neki su stali na Bakinu stranu, neki na Anjinu, dok je bilo i onih koji su smatrali da je njihov raskid farsa i način da prikupe nove pratioce. Ipak, sudeći prema novim objavama na društvenim mrežama, čini se da je par rešio da svojoj ljubavi pruži novu šansu.


Februar 2022. godine doneo je iznenađenje fanovima repera Corone, koji je svoju publiku obradovao nastavkom  albuma "23", pod nazivom "Showtime". Prva pesma "Playboy" postala je hit preko noći, nakon nje usledila je numera "Paralele", a leto je obeležila pesma "Pop ikona" koja je napravila pravu ludnicu kako u muzičkom svetu, tako i na društvenim mrežama.

U martu 2022. godine IDJ produkcija je napravila šou kakav nikada do sada nije viđen na našim prostorima. IDJ Show je takmičenje koje je postavilo nove standarde kada je ovakvo takmičenje u pitanju, s obzirom na to da je ovo jedini šou gde takmičari postaju zvezde tokom trajanja šoua, a ne nakon njega. Dobili smo 12 novih zvezda koje su kasnije dokazale svoju vrednost sa milionskim pregledima i pesmama koje su postale veliki hitovi.

Koji događaji su obeležili ostatak 2022. godine, pogledajte u nastavku:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News