Pretraži

Skandal zbog kog se Holivud ruši! Brutalne optužbe na račun Paf Dedija ne prestaju da se nižu, njegov saradnik pokrenuo LAVINU

Showbiz
0
Credit: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

U poslednjih nekoliko meseci, Šon Kombs, hip-hop milijarder koji je imao značajnu ulogu u komercijalizaciji repa, postao je predmet nekoliko građanskih tužbi koje ga optužuju za seksualne prekrašaje, uključujući silovanje i napad.

Godinama je Kombs bio sinonim za uspeh i bogatstvo nakon što je svoju izdavačku kuću Bad Boy Entertainment, koju je osnovao, pretvorio u carstvo koje se prostire na modu, medije, alkohol i drugo.

„Šta god poželim, moram da dobijem“, vikao je u isečku iz svog dokumentarca iz 2017. godine, „Can’t Stop, Won’t Stop“, nakon što je razbio stvari na svom stolu. Ono što je prvobitno viđeno kao radna etika najvećeg tajkuna sada više liči na dokaze o agresivnom, vladajućem ponašanju, u skladu sa zlokobnim likom koji je prikazan u zastrašujućim tužbama.

Domovi ovog 54-godišnjaka u Los Anđelesu i Majamiju pretraženi su od strane agenata Državne bezbednosti i FBI-ja 25. marta.

Pretrage imanja repera deo su kontinuirane istrage o trgovini ljudima federalnih vlasti u Njujorku. Prema američkoj partnerskoj mreži Sky-a NBC News, tri žene i jedan muškarac su intervjuisani od strane federalnih zvaničnika u Menhetnu u vezi sa postojećom istragom, koja uključuje dalje optužbe za seksualne napade, podsticanje prostitucije i distribuciju ilegalnih droga i oružja.

Kombs je takođe nedavno suočen sa nekoliko tužbi koje ga optužuju za seksualne i druge nedozvoljene polne radnje.

Podsetimo, lavina je krenula u novembru prošle godine kada je Didijeva nekadašnja dugogodišnja partnerka i R&B zvezda Kesi optužila repera za silovanje, pretnje i zlostavljanje.

Kako se navodi u tužbi, Kesi je Didija upoznala 2005. godine sa samo 19 godina, a od samog početka veze imao je potrebu da je zlostavlja i kontroliše ali i prisiljava na odnose sa muškim prostitutkama dok je on sve to snimao. Kasandra je u tužbi istakla i da ju je Didi fizički zlostavljao i drogirao.

Kasandra Ventura kao svedoke fizičkog nasilja koje je proživljavala navodi ljude koji su radili za Didija, ali da se „niko nije usuđivao da progovori protiv zastrašujućeg i divljeg šefa“. U tužbi piše i da ju je reper prisilio da nosi njegovo vatreno oružje u torbici kako bi je podsećao na „njegovu sposobnost da joj nanese ozbiljne povrede“.

Iako je u javnosti negirao tužbu, Kombs se samo dan nakon što su na videlo isplivale ove zastrašujuće optužbe poravnao van suda sa Kesi i isplatio joj sumu novca koja nikad nije otkrivena u javnosti.

Credit: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, ubrzo nakon toga usledile su tužbe od još nekoliko anonimnih devojaka koje su optuživale muzičkog mogula za slične stvari, navodeći da su se neke stvari dešavale dok su one bile maloletne.

Kap koja je prelila čašu je usledila u februaru ove godine, nakon tužbe muzičkog producenta Rodni Lili Rod Džonsa koji je u ovom slučaju imao i brojne opipljive dokaze u vidu slika i mejlova.

Muzički producent koji kaže da je radio na albumu „The Love Album: Off the Grid“ Paf Didija 2023. godine optužio je hip-hop mogula za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, trgovinu seksom i razne druge oblike nedoličnog ponašanja u tužbi podnetoj 26. februara, piše www.billboard.com.

U tužbi koju je podneo Rodni Lili Rod Džons sudu u Njujorku, producent optužuje Kombsa da ga je „pipkao i dodirivao“ i pokušavao da ga navede na seksualne odnose sa njim i drugim osobama, uključujući producenta Stivena Arona Džordana i rođaka reperove bivše devojke. Navedeno je i da ga je Šon Kombs terao da „traži seksualne radnice“, od kojih su neke bile maloletne, kao i da „vrši seksualne radnje da bi ga zadovoljio“.

Ipak, ovo nije kraj, u tužbi se navodi i da je Paf Dedi sa svojim sinom učestvovao u jednom ubistvu u svom muzičkom kampu, a pomenuti producent je za ovo priložio i dokaze u vidu fotografija sa pomenutog mesta zločina, optužujući i losanđelesku policiju da je učestvovala u ovom zataškavanju zato što navodno Didi „ima čoveka u policiji koji može da se pobrine za svaki slučaj“. I ovo nisu jedine optužbe za ubistvo.

Već godinama se u Holivudu šapuće o tome da je Kombs bio umešan u ubistva Tupaka Šakura, repera BIG-a, kao i svoje nekadašnje supruge Kim Porter.

Od objavljivanja tužbe, javnost je povezala još jednog čoveka koji je naveden za saučesništvo, a radi se o izvesnom Muhamedu, prvom čoveku Didijevog obezbeđenja. Međutim, ono što je sve zaintrigiralo jeste to što je Muhamed radio kao šef obezbeđenja kralja popa Majkla Džeksona, u trenutku kada se Majkl navodno predozirao, zbog čega su krenule spekulacije da je muzički mogul umešan i u ovaj slučaj.

U toku racije, Paf Dedi nije uhapšen, iako njegova dva sina Džastin i King jesu, jer nije bio ni u jednoj od pomenute dve vile u trenutku policijskog upada. Prema nekim izvorima, privatni avion je odveo Didija na nepoznatu lokaciju i on još nije priveden.

Credit: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz