Pretraži

SKANDAL GODINE: Cardi B pokazala međunožje, pred svima, na crvenom tepihu, a onda se snimila skroz gola i objavila snimak (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardib

Popularna reperka Kardi Bi prošetala je crvenim tepihom sa svojim suprugom Ofsetom na dodeli muzičkih nagrada Bilbord, gde je privukla pažnju prisutnih svojim smelim potezom.

——————– Sponsored ——————–

Kardi Bi je na prestižnom muzičkom događaju bila veoma vulgarna, pošto je pozirajući sa Ofsetom zadigla nogu i pokazala previše. Ona je uživala u strasnom poljupcu sa svojim izabranikom, dok su paparaci slikali svaki trenutak njihovog "performansa".



Sudeći po fotografijama, poznata reperka nije nosila donji veš zbog čega su mnogi fanovi bili zgroženi prizorom.

Fotografi sa događaja nisu propustili ovu priliku da uslikaju intimne delove ove planetarne zvezde, a slike su brzo obišle svet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the best couple #bestcouple #beautiful #cardib #offset

A post shared by cardi b source (@girlcardib) on May 3, 2019 at 1:02am PDT

Reperka je burno reagovala na komentare koji su usledili zbog njenih provokativnih fotografija koje su osvanule u medijima i na društvenim mrežama.

  • Svim vama kučkinim sinovima koji okolo pokazujete tu sliku, a sad je i fotošopirate i vičete: "Gle, ovo je Kardina pika, Kardina pika! Najpre, to nije moja pika, ovo je moja pika ovde! – kaže Kardi.

  • Odavde sam rodila ćerku. A, ovaj tu deo, deo koji se vidi kad radim ovo, to je samo moja guzica – govorila je dirajući se međunožje i zaključila:

  • Tako jako želite videti moju piku?! Trebalo je da odete da me vidite dok sam bila jeena striptizeta. Sad je kasno.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz