Pretraži

„SITNE STVARI NISU ZA NEKOG KO PUCA NA VELIKO“: Breskvica otkrila istinu o odnosu sa Zerom

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Fanovi su od nedavno počeli da primećuju netrpeljivost između dve pevačice. Iako su i Breskvica i Zera poricale da postoje bilo kakve nesuglasice između njih, nikome nije promaklo da njih dve često komentarišu jedna drugu na Instagramu iako ne navode imena.Pevačice se vrlo često takmiče i u trendingu pošto izbacuju pesme gotovo u isto vreme, a nedavno je Zera prozvana da kopira Breskvičin izgled zbog boje kose koju je ponela u novom spotu sa Henijem, a koju je Breskvica nosila još pre godinu dana.

Breskvica se sada prvi put oglasila na ovu temu za IDJHot.

Ja smatram da tako sitne stvari nisu za nekog ko puca na velike stvari. Ja stvarno smatram da ću daleko da doguram, mene čekaju jako velike stvari. Kada su takve sitnice i gluposti u pitanju meni je to toliko smešno. Ja se nisam posvađala ni sa kim, jer stvarno nemam vremena da se svađam. To što sam kačila je meni došlo u trenutku kako bih dala do znanja toj drugoj osobi da je pogrešila, ali i kad kačim to meni je smešno.

Da li se dogodio susret i razgovor između njih dve, kao i šta je Breskvica imala da kaže o svom ljubavnom životu i povratku u Generaciju Zed, saznajte u emisji IDJHot sa voditeljkom Danicom Nikolić, koja se emituje večeras od 20h.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz