Pretraži

ŠIRE SE NA INOSTRANO TRŽIŠTE: Luna i Marko otkrili planove za Jutjub kanal

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Da su u tome vrlo uspešni govori i to što njihov Jutjub kanal redovno prati preko 140.000 ljudi, dok su njihovi video zapisi dosad zbirno pregledani više od 70 miliona puta.



Zato su Luna i Marko doneli odluku da svoje videe približe i strancima koji ih prate, te su odlučili da će od sada svaki njihov video zapis biti titlovan, odnosno da će imati prevod, za sada na engleskom i turskom jeziku.

  • Napredujemo iz dana u dan. Odsad ćete moći da uživate u našem kanalu na svim jezicima. Moraju se uvesti neke novine posle dve godine postojanja – poručio je Marko na svom Instagram profilu.
Screenshot: Instagram/marko.miljkovic

Screenshot: Instagram/marko.miljkovic

 

Podsećamo, popularni par nedavno je govorio o svojim uspesima na Jutjubu, kada su istakli da su napravili samo jednu grešku, a to je da su na snimanje gledali kao na posao:

  • Ne gledamo više na Jutjub kao na naš posao, to je bila greška u startu, ali greška koju ćemo ispraviti, sada na Jutjub gledamo kao na vrstu hobija koji će nam, eto, donositi određenu mesečnu zaradu i na taj način će naša motivacija biti veća – kazao je Miljković tada i dodao da druge jutjubere ne posmatraju kao konkurenciju.

 Što se tiče drugih ljudi, nemamo ništa protiv i ne gledamo nikoga kao konkurenciju. Samo moraju da znaju da posao jutjubera uopšte nije naivan i lak kao što se u početku misli, zbog toga pojedinci traju po mesec, dva, ali svima želimo uspeh – zaključio je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz