Pretraži

Sin poznatog zavodnika napunio 18 godina: Fanovi se nadaju da je od oca nasledio samo lepotu, ali ne i „talenat“ za prevaru

Showbiz
0
Photo: Instagram/willevy

Sin poznatog holivudskog glumca, koji je optužen da je suprugu prevario sa 80 žena, napunio je 18 godina i svi se nadaju da jeod oca nasledio samo – izgled.

Poznati glumački par Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez nedavno su se pronašli u centru medijske pažnje, nakon što su objavili da se razvode nakon 21 godine braka. Prema onome što je navela glumica, ona je odlučila da je ipak želi nešto drugačije i da želi da nastavi dalje.

Ipak, s obzirom na burnu istoriju njenog supruga kada su žene u pitanju, i navoda da je glumicu tokom braka prevario sa čak 80 žena njene reči nisu baš uverile njihove fanove.

Ipak, osim njihovog razvoda mnogi ne prestaju da komentarišu i njihovog sina. Naime, u braku koji je trajao od 2003. godine, par je dobio dvoje prelepe dece, četrnaestogodišnju ćerku Kejli i osamnaestogodišnjeg sina Kristofera za kog mnogi tvrde da je identični otac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christopher Levy (@christopherlevy)

Mladi Levi se profesionalno bavi bejzbolom, a po njegovim objavama na Instagramu gde da prati preko 1,2 miliona ljudi može se zaključiti da je mladić ludo zaljubljen i to u prelepu plavušu.

Očigledno je da je od oca nasledio fizički izgled, kao i šarm, međutim ono što komentarišu mnogi korisnici društvenih mreža jeste da se nadaju da su to jedine stvari koje je nasledio.

Naime, ono što su mnogi primetili jeste da s obzirom da fizički dosta podseća na oca, a i na popularnost koju uvažava na društvenim mrežama on ima veliki potencijal da bude veliki zavodnik.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz