Pretraži

SIN EMINE JAHOVIĆ PROSLAVIO 11. ROĐENDAN: Pevačica mu se obratila emotivnim rečima, pa otkrila kada izlazi pesma koju je odložila zbog zemljotresa

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Kako je ranije najavljeno, ona je trebalo da objavi novu pesmu na Dan zaljubljenih koju je radila zajedno sa Acom Pejovićem, međutim do toga nije došlo zbog zemljotresa koji je pogodio Tursku.



  • Kao što znate, Tursku su pogodili razorni zemljotresi. To je bio jedan od najtrašnijih perioda koji sam proživela i ja, kao i drugi stanovnici, sam bila potpuno slomljena. Zemljotres je uzeo mnogo nevinih života, dok su gradovi potpuno uništeni – napisala je ona, pa dodala:

Screenshot: Instagram/yaemina

Screenshot: Instagram/yaemina

 

  • U naredna dva dana, biću u mogućnosti da vam dam datum kada će numera izaći. Ndaam se da će biti bolje, hvala vam na ljubavi i razumevanju – zaključila je Emina.

Inače, pevačicin mlađi sin Javuz danas je proslavio 11. rođendan, a pevačica mu je poseban dan čestitala emotivnom objavom na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Srećan rođendan Javusko. Moja bezuslovna ljubav… Moj sin i moj prijatelj. Neka te Bog blagoslovi – napisala je ona uz fotografiju rođendanske torte.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz