Pretraži

„Sigurno te jako boli kad u tim godinama objavljuješ fotografije u bikiniju“: Bivša manekneka naišla na osudu fanova, pa svima oštro odgovorila

Showbiz
2
Foto:Printscreen/Instagram: paulinaporizkov

Poznata češka manekenka Paulina Poriškova je nedavno na Instagramu našla se na meti oštrih kritika fanova zbog fotografijama u bikiniju, pa svojim odgovorom svima zapušila usta.

Bivša manekenka Paulina Poriškova na Instagramu je nedavno objavila nekoliko atraktivnih fotografija i time je mnogima stavila do znanja koliko je ponosna na svoje telo, ali i godine.

Nakon što je završila manekensku karijeru, Paulina Poriškova je postala zagovornica zdravog starenja, te prihvatanja promena na licu i telu. Za razliku od mnogobrojnih poznatih dama ona je odbila da se podvrgne estetskim korekcijama i time pokazala da se ne boji da se suprotstavi društvenim normama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Bivšu manekenku na Instgaramu prati preko 1,2 miliona ljudi kojima ona iako na pragu šezdeste, svakodnevno pokazuje kako „stvarno“ izgleda osoba koja ima 59 godina. Naime, ona se za razliku od mnogih poznatih dama njenih godina ne plaši da pokaže svoje bore, sedu kosu, ili telo u bikiniju, a jednom prilikom je istakla da se u takvim momentima „oseća najmoćnije“.

Ona je više puta isticala kako je ponosna na svoj izgled, a jednom prilikom je naišla na brutalne komentare fanove.

„Sigurno te jako boli kad u tim godinama nastavljaš da objavljuješ fotografije u bikiniju. Uvek sam mislio da je lepim ljudima najteže da ostare i poružne. Pad mnogo teže pada kad si lep. Molim se da se pomiriš sa starenjem i obuci se bako“, napisao joj je hejter jednom prilikom, na šta je ona odmah odgovorila.

„Žena od 57 godina je prestara da bi pozirala u bikiniju – bez obzira na to kako izgleda. Takva osećanja dele i mnogi drugi. Zato što ‘staro je ružno’. Ovakve komentare dobijem svaki put kada objavim fotografiju svog tela. Stariji muškarci su istaknuti, starije žene su ružne“, napisala je pa poručila da „treba moći videti da biste videli lepotu“.

„Zato verujem da s godinama postajemo lepši. Zaslužili smo svoju lepotu, razumemo šta je to i možemo je videti mnogo bolje. Ne postoji ružno i staro. Samo kratkovidno i neuko“, dodala je, te zaključila objavu rečima:

„Ovo objavljujem tako da možemo biti ponosni na starenje, kao što i zaslužujemo.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Inače, ona je jednom prilikom nakon što je naga pozirala za naslovnicu magazina „Elle“, otkrila da smatra da golotinja poptpuno normalna stvar.

„Odgajana sam u kulturi i vremenu kada je golotinja bila uobičajena i apsolutno prihvaćena kao deo ljudskog bića. Nikada me nije bilo sramota zbog golog tela, mog ili bilo čijeg. Dakle, sve dok je moj izbor da skinem, to me zapravo čini snažnom. Čini mi se da nemam šta da krijem. U ovome je moja moć. Ne u golotinji samoj po sebi, već u sposobnosti da pokažem sebe kakva jesam“, izjavila je ona povodom naslovnice.

Komentari (2)

  1. Mozak teško prihvata promenu – bila je prelepa. Nove generacije ne znaju ko je Paulina. I sada je lepa, bar meni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz