Pretraži

Sha progovorio o zabrani prilaska Tari i da li se pokajao zbog preljube

Showbiz
0
Photo: Ulaz

Reper i Tara imali su buran odnos, a on nikada nije krio da ju je zaista zavoleo i da mu prija, te je sada gostujući u jednoj emisiji na pitanje voditeljke da je pored Tare podetinjio, Sha objasnio razliku između njegovog odnosa sa bivšom suprugom Ivanom i sa Tarom i šta je ono što njemu odgovara. 

– Brak me je malo usporio. Ja volim turbulentnije da živim, vruće – hladno. Kad je monotono dolazi do prezasićenja. I Ivani, a i meni je bilo monotono, ugušilo smo brak, a i jedno drugo – objasnio je Nenad. 



Veliku pažnju privukao je potez repera, kada je preuzeo na sebe Tarinu kaznu, u iznosu od 50.000 evra, pa je na pitanje da li se kaje zbog same preljube i svega što je učinio, a na kraju nije uspeo da opstane u toj istoj vezi, odgovorio u svom stilu i objasnio da se zaljubio u Taru, kao i da mu je krivo što nisu uspeli da opstanu. 

– Nije. Verujem da je sve zapisano. Bio sam u toj vezi koja je turbuletna i jeste mi žao što nije uspelo. Rizikuješ sve i na kraju dobiješ ništa. Uživao sam u toj vezi, ne mogu da kažem da nisam. Zaljubio sam se u Taru i žao mi je što se završilo na ovaj način, bukvalno smo zaratili. Sam kraj se desio na odvratan način, ali tako je trebalo da se desi. Život ide dalje. Ne zanima me nova veza, da ulazim u veze i vezice, prija mi da budem sam – rekao je reper. 

Nakon što je Tara Simov najavila zabranu prilaska za Sha, on je otkrio da li joj se javio nakon toga.

– Nismo se čuli, ne pratim je i ne uhodim. Moram da budem iskrem, mislim da sam bio savršen, pažljiv i brižan.. Veza nam je bila turbuletna, trudio sam se da budem dobar. Sve što sam tražio je ljubav i pažnja. Kad si u vezi, tražiš da budeš u vezi i da provoodite vreme zajedno. Provodilo smo malo vremem zajedno. Ja sam tražio da provodimo dosta vremena zajedno, da šetamo, putujemo – zaključio je Sha. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz