Pretraži

Sha otkrio da li još uvek voli Ivanu i progovorio o finansijama nakon rijalitija

Showbiz
0
Photo: Promo

Reper Sha i njegova bivša devojka Tara Simov, otkad su napustili rijaliti ne prestaju da iznenađuju sve njihovim odnosom, koji je veoma turbulentan.

Više puta su se mirili, raskidali, a kako sada opet nisu zajedno, zaključujemo da je Nenad na poligrafskom ispitivanju bio dok je još sve bilo kako treba između njega i Tare. 



Jedno od pitanja koje je postavljeno reperu bilo je da li idalje voli Ivanu, njegovu bivšu ženu, što je mnoge zanimalo, te je on bez razmišljanja odgovorio na isto. 

  • Ne, emocije su prestale još u braku dok saM bio sa njom. Ne u proteklih godinu dana, ali možda u protekle dve godine, tu su se smanjivale emocije i više smo postali kao neki prijatelji, tako da je bilo neminovno da ćemo se kad tad rastati. Više puta smo pričali na tu temu da se raziđemo, ali eto desilo se na taj ružan način, zato što je pred kamerama, zato što je rijaliti, ali bilo je neminovno

Često se po medijima spekulisalo da li je zaista bivši rijaliti učesnik isplatio bivšoj ženi 130.000 evra, a on je sada otkrio istinu o tome. 

Da. 130.000 evra je ozbiljna suma , suma za koju sma se ja borio itekako. Svi znaju koliko sam ja krvavo zaradio te pare. Ali brakorazvodna parnica, tu ide podela imovine, tako da je to ono što sleduje drugom delu, ali moram d akažem da sam se ja borio itekako i krvavo zaradio te pare, ja lično. 

Reper je potvrdio da je ovim učešćem u rijalitiju zaradio manje od 20.000 evra, zbog kazni koje je morao da plati, a smatra da to nije zaslužio, s obzirom na to da je taj rijaliti noio na svojim leđima. 

  • Imao sam dosta nekih kazni, dosta njih ne mogu da uvažim i da kažem da sam zaslužio i svaka ta kazna je koštala i previše, tako da na kraju izlazim sa jako malo para, premalo, a mislim da nisam zaslužio. Mislim da sam zaslužio mnogo više, kao neko ko je nosio ovaj rijaliti na svojim leđima – rekao je on za Blic. 

Tagovi

SHA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz